Header Ads

Firma Bosch vrea sa faca angajari in Romania

Firma germana Bosch prezenta de ceva timp in Romania, cauta sa faca noi angajari in Transilvania. Pentru fabrica din Blaj, nemtii vor sa angajeze 300 de oameni si cauta personal tehnic. Treptat pana in 2020, firma Bosch vrea sa ajunga la 2000 de angajati in Romania asta insemand aproape dublu fata de angajatii din prezent.


Compania germană Bosch caută ingineri şi mecanici. Şi nu doar pentru cele două fabrici din Blaj. Candidaţii au fost intervievaţi nemţeşte - într-un cort uriaş, amplasat în centrul oraşului. Aici, cei interesaţi puteau afla totul despre companie, înainte să îşi lase CV-ul.

- (Am depus) CV-ul meu şi CV-ul soţiei. Ne-am întors din străinătate de vreo lună, explică unul dintre cei care speră să obțină angajarea.

- Şi aţi lucrat pe parte de... ?

- Eu pe logistică - supply chain şi soţia pe partea de customer service. Soţia nu vorbeşte română, doar arabă şi engleză.

***

- Ceea ce am căutat eu este un post de inginer, un post în domeniul calităţii, dânşii se uită peste CV şi dacă corespunde ne cheamă la o discuţie ulterioară, explică un al pretedent la un post în cadrul companiei germane.

***

- Ceva pe domeniul tehnic. Electrotehnic, explică un altul ceea ce și-ar dori să obțină.

Viitorii angajaţi au şi posibilitatea să participe la stagii de pregătire în Germania, un program flexibil de lucru şi asigurare medicală. Salariul este confidenţial.

„IntenÅ£ionăm să angajăm în acest an un minim de 300 de persoane ÅŸi căutăm ingineri, ingineri mecanici ÅŸi ingineri electricieni. Căutăm oameni care sunt motivaÅ£i, inteligenÅ£i ÅŸi care caută la rândul lor o carieră internaÅ£ională”, declară Wagner Richter, manager general Bosch România.

Anul acesta, Bosch a deschis în Blaj, în judeţul Alba, primul centru de cercetare şi dezvoltare pentru tehnologia auto din România.

„Acum începem producÅ£ia unei noi generaÅ£ii de echipamente, unde, de exemplu, vom produce sistemul automat de control al maÅŸinilor pentru Daimler ÅŸi avem nevoie de un centru de cercetare, deoarece este destul de complicat”, explică Wagner Richter.

În cele două uzine din Blaj şi în fabrica de la Jucu, din Cluj, compania germană a investit în ultimii doi ani 120 de milioane de euro.

Sursa: Digi24

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.