Header Ads

Dupa primele meciuri, Romania conduce Israelul cu 2-0 in Cupa Davis

Vineri 6 martie 2015 au avut loc primele doua meciuri de tenis din Cupa Davis in care Romania intalneste Israelul.
In primul meci, tenismanul Adrian Ungur, locul 159 ATP, l-a învins, vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-0, pe Bar Tzuf Botzer, locul 893 ATP, în prima partidă a întâlnirii România - Israel. De asemenea, Marius Copil, locul 168 ATP, l-a învins, cu scorul de 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, pe Dudi Sela, locul 108 ATP.


Actualizare 19.28. Tenismanul Marius Copil, locul 168 ATP, l-a învins, vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, cu scorul de 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, pe Dudi Sela, locul 108 ATP, în a doua partidă a întâlnirii România - Israel, din cadrul turului I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

În urma acestui meci, care a durat aproape trei ore, România conduce cu scorul de 2-0 şi mai are nevoie de un singur punct din ultimele trei întâlniri, pentru a accede în faza următoare a competiţiei, potrivit Mediafax.

Romanca Alexandra Dulgheru va juca finala de la Kuala Lumpur
_____________________________

Partida a durat aproape o oră şi 50 de minute.

În cel de-al doilea meci al întâlnirii, Marius Copil, locul 168 ATP, va evolua împotriva lui Dudi Sela, locul 108 ATP. Partida de dublu va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, iar ultimele două meciuri de simplu se vor desfăşura duminică, de la ora 13.00.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în turul al doilea al Grupei I, iar echipa care va pierde va merge în turul I al barajului pentru rămânerea în Grupa I. Viitoarea adversară va fi una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei, care se vor întâlni şi ele în turul I al grupei.

Sursa: Digi24

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.