Header Ads

Presedinte interimar la PDL Buzau a fost ales Raul Florescu

Președinte interimar al PDL Buzău, după demisia deputatului CEZAR PREDA, miercuri, din toate funcțiile deținute în partid, a fost ales Raul Florescu, care până acum a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al filialei, acesta făcând parte din formațiunea democrat liberală din anul 2004.


Raul Florescu, care este și consilier județean, a fost ales președinte interimar al PDL Buzău în Biroul Permanent Județean al partidului, după ce, miercuri, Cezar Preda a demisionat din toate funcțiile deținute în partid, alegând să rămână simplu membru.

”Eu am fost ales preÈ™edinte interimar. Cu siguranță va fi o misiune grea la vârful filialei. Să preiei o organizaÈ›ie după ce a fost condusă atâta vreme de o personalitate ca Cezar Preda nu e tocmai simplu, dar având în vedere că am sprijinul său, că ne va fi aproape, vom lua deciziile È™i vom face ceea ce trebuie È™i ce va fi bine. Vom vedea ce decizie se lua luni la Biroul Permanent NaÈ›ional”, a declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX Raul Florescu.

Florescu a precizat, totodată, că la ședința de miercuri seară în urma căreia a fost ales președinte interimar a participat și Cezar Preda.

"A participat È™i la È™edință, face parte din Biroul Permanent JudeÈ›ean pentru că este deputat, este vicepreÈ™edinte al filialei judeÈ›ene,a participat È™i va participa la toate acÈ›iunile pe care le va face partidul”, a adăugat Raul Florescu.
ÃŽntrebat dacă deciziile vor fi luate, în fapt, tot de Cezar Preda, Raul Florescu, un apropiat al parlamentarului, a declarat că el va lua deciziile, alături de Biroul JudeÈ›ean, ”aÈ™a cum este procedura”.

La şedinţa BPJ de miercuri seară a participat și constănţeanul Gigi Chiru, senator PDL.

Raul Florescu este membru PDL din anul 2004 iar prim-vicepreședinte al filialei a fost ales în 2013.

El este consilier județean PDL, iar în perioada 2009 - 2013 a fost director al Poștei, filiala Buzău.

Miercuri, la Buzău, Cezar Preda a anunţat că demisionează din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi de preşedinte al PDL Buzău, spunând a luat această decizie în urma reuniunilor PDL care au avut loc sâmbătă la Braşov, unde el afirmase că, prin hotărârile pe care le-a luat, "PDL a creat un monstru numit USL".

El a spus că la şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL a avut o "poziţie fermă" la care nu poate renunţa şi că în urma afirmaţiilor sale a fost criticat de Emil Boc şi de "anumiţi politicieni din Ardeal".

Preda declara, sâmbătă, la Braşov, la şedinţa Colegiului Director lărgit al partidului, că "prin deciziile dure luate pentru ţară PDL a adus la guvernare o echipă PSD-PNL capabilă să restaureze România".

Cezar Preda se află la cel de-al treilea mandat de deputat de Buzău. În 1999, Cezar Preda a devenit membru PD, iar din 2003 este vicepreşedinte al PDL. De asemenea, din 2001 el este preşedinte al filialei judeţene Buzău a PDL.

În decembrie 2012, Cezar Preda a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL și de cea de președinte al organizației județene a partidului, în urma rezultatelor slabe obţinute de democrat-liberalii buzoieni la alegerile parlamentare. Patru zile mai târziu, el a revenit asupra deciziei de a demisiona, spunând că este conştient de fapul că e ultima oară când i "se tolerează o atitudine individualistă".


Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.