Header Ads

Filmul "The Revenant" - Trailer

Filmul "The Revenant" a avut premiera in cinematografe in ianuarie 2016 si ii are in distributie pe Leonardo DiCaprio in rolul lui Hugh Glass ca personaj principal si pe Tom Hardy in rolul lui John Fitzgerald - rol secundar si negativ.


Este un film care anul acesta intra cu cele mai mari sanse in cursa pentru Oscar impreuna cu cei doi actori, plus regizorul Alejandro González Iñárritu favorit in categoria "cea mai buna regie".

Actorul Leonardo DiCaprio face un rol mare, care la solicitat fizic enorm, reusind cu brio sa se achite de el. Tom Hardy prinde si el o  nominalizare in categoria "cel mai bun actor in rol secundar" cu rolul din "The Revenant" si pe deasupra, "Mad Max: Fury Road", un alt film in care joaca, este nominalizat la Oscar in categoria " cel mai bun film".

Lista cu actorii care joaca in filmul The Revenant / Legenda lui Hugh Glass.
Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Lukas Haas, Will Poulter, Brendan Fletcher, Kristoffer Joner, Paul Anderson, Robert Moloney

Scurta descriere
Filmul "The Revenant" prezinta povestea lui Hugh Glass care dupa ce este atacat de un urs si se alege cu rani mortale, este lasat in urma de cei pe care ii calauzea, in grija fiului sau, al unui tanar si al lui John Fitzgerald. Fitzgerald ii omoara fiul si il abandoneaza pe Glass plecand impreuna cu tanarul care este mintit ca vin indienii. In continuare filmul prezinta lupta de supravietuire a lui Hugh Glass si incercarea de a se intoarce in tabara pentru a-l face pe Fitzgerald sa plateasca.

Trailerul filmului

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.