Header Ads

Schimbari in managementul companiilor eMAG si Flanco Retail

      AcÅ£ionarii companiilor eMAG ÅŸi Flanco Retail anunţă schimbări în structurile de conducere ale acestora, într-un comunicat remis „Adevărul“.

      Astfel, începând cu luna februarie, Violeta Luca devine Vice PreÅŸedinte, Director Executiv eMAG, păstrându-ÅŸi ÅŸi poziÅ£ia de PreÅŸedinte al Consiliului de AdministraÅ£ie Flanco Retail, iar DragoÅŸ Sîrbu, Product Management Director la Flanco Retail, a fost promovat în funcÅ£ia de CEO al companiei.

Violeta Luca devine Director Executiv eMag
Violeta Luca devine Director Executiv eMag

      Ca Vice PreÅŸedinte, Director Executiv eMAG, Violeta Luca va face parte din consiliul de conducere al companiei ÅŸi va coordona activităţile comerciale - de achiziÅ£ii, vânzari, marketplace, logistică, showroom-uri ÅŸi category management. Ea îşi păstrează funcÅ£ia de PreÅŸedinte al Consiliului de AdministraÅ£ie al Flanco Retail, rămânând implicată în conducerea companiei la nivel strategic.

      Unul dintre cei mai apreciaÅ£i executivi din industrie, Violeta Luca s-a alăturat managementului Flanco Retail în august 2011, ca Marketing Director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani în cadrul Whirlpool România, ocupând începând cu iunie 2007 funcÅ£ia de Director Comercial. Absolventă a Academiei de Studii Economice din BucureÅŸti, precum ÅŸi a numeroase cursuri de management, ea are o experienţă de 13 ani în domeniul electroIT.

      „Violeta Luca a avut un parcurs excelent la Flanco Retail, evoluând rapid de pe poziÅ£ia de director de marketing pe cea de CEO al companiei, într-un business el insuÅŸi foarte dinamic” spune Iulian Stanciu, acÅ£ionar eMAG ÅŸi acÅ£ionar unic Flanco Retail. „Rezultatele pe care le-a obÅ£inut în ultimii trei ani, alături de Flanco Retail, ne-au convins că poate integra, strategic, activităţile complementare ale celor două companii ÅŸi poate indeplini, simultan ÅŸi cu folos, atât o funcÅ£ie operaÅ£ională în eMAG, cât ÅŸi una strategică în Flanco Retail. Pentru planurile noastre de dezvoltare la nivel de grup, profilul ei managerial, confirmat în practică, s-a dovedit foarte potrivit.”

      Cu o experienţă de 15 ani în retailul electro-IT, DragoÅŸ Sîrbu a parcurs întreg lanÅ£ul ierarhic, de la consultant de vânzări, la director de magazin, Director de retail ÅŸi Director de achiziÅ£ii. Din 2012, s-a alăturat echipei Flanco, ca Director de Vânzări, iar din luna februarie 2013, a preluat conducerea departamentului de Product Management. Sîrbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din BucureÅŸti, Facultatea de FinanÅ£e, Asigurări, Bănci ÅŸi Burse de Valori.

     „Expertiza solidă a lui DragoÅŸ în domeniul electroIT, competenÅ£ele lui de leadership ÅŸi operaÅ£ionale pe care le-a demonstrat, mi-au dat încredere că va obÅ£ine rezultate excelente la conducerea Flanco”, a continuat Iulian Stanciu. „Promovarea lui în poziÅ£ia de CEO asigură atât continuitatea activităţilor companiei la nivel strategic ÅŸi operaÅ£ional, cât ÅŸi dinamica accelerată pe care ne-o dorim pentru anii care vin. DragoÅŸ si-a asumat obiectivele ambiÅ£ioase ale companiei ÅŸi din postura sa precedentă, iar în noua calitate de CEO, sunt sigur că va fi ÅŸi mai motivat să le îndeplineasca ÅŸi chiar să le depăşească.”


Sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.