Header Ads

Schimbari in managementul companiilor eMAG si Flanco Retail

      Acţionarii companiilor eMAG şi Flanco Retail anunţă schimbări în structurile de conducere ale acestora, într-un comunicat remis „Adevărul“.

      Astfel, începând cu luna februarie, Violeta Luca devine Vice Preşedinte, Director Executiv eMAG, păstrându-şi şi poziţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie Flanco Retail, iar Dragoş Sîrbu, Product Management Director la Flanco Retail, a fost promovat în funcţia de CEO al companiei.

Violeta Luca devine Director Executiv eMag
Violeta Luca devine Director Executiv eMag

      Ca Vice Preşedinte, Director Executiv eMAG, Violeta Luca va face parte din consiliul de conducere al companiei şi va coordona activităţile comerciale - de achiziţii, vânzari, marketplace, logistică, showroom-uri şi category management. Ea îşi păstrează funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Flanco Retail, rămânând implicată în conducerea companiei la nivel strategic.

      Unul dintre cei mai apreciaţi executivi din industrie, Violeta Luca s-a alăturat managementului Flanco Retail în august 2011, ca Marketing Director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani în cadrul Whirlpool România, ocupând începând cu iunie 2007 funcţia de Director Comercial. Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi a numeroase cursuri de management, ea are o experienţă de 13 ani în domeniul electroIT.

      „Violeta Luca a avut un parcurs excelent la Flanco Retail, evoluând rapid de pe poziţia de director de marketing pe cea de CEO al companiei, într-un business el insuşi foarte dinamic” spune Iulian Stanciu, acţionar eMAG şi acţionar unic Flanco Retail. „Rezultatele pe care le-a obţinut în ultimii trei ani, alături de Flanco Retail, ne-au convins că poate integra, strategic, activităţile complementare ale celor două companii şi poate indeplini, simultan şi cu folos, atât o funcţie operaţională în eMAG, cât şi una strategică în Flanco Retail. Pentru planurile noastre de dezvoltare la nivel de grup, profilul ei managerial, confirmat în practică, s-a dovedit foarte potrivit.”

      Cu o experienţă de 15 ani în retailul electro-IT, Dragoş Sîrbu a parcurs întreg lanţul ierarhic, de la consultant de vânzări, la director de magazin, Director de retail şi Director de achiziţii. Din 2012, s-a alăturat echipei Flanco, ca Director de Vânzări, iar din luna februarie 2013, a preluat conducerea departamentului de Product Management. Sîrbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori.

     „Expertiza solidă a lui Dragoş în domeniul electroIT, competenţele lui de leadership şi operaţionale pe care le-a demonstrat, mi-au dat încredere că va obţine rezultate excelente la conducerea Flanco”, a continuat Iulian Stanciu. „Promovarea lui în poziţia de CEO asigură atât continuitatea activităţilor companiei la nivel strategic şi operaţional, cât şi dinamica accelerată pe care ne-o dorim pentru anii care vin. Dragoş si-a asumat obiectivele ambiţioase ale companiei şi din postura sa precedentă, iar în noua calitate de CEO, sunt sigur că va fi şi mai motivat să le îndeplineasca şi chiar să le depăşească.”


Sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.