Header Ads

Tomb Raider Începutul - Trailer film 2018

Descriere si film Tomb Raider: Lara Croft este fiica neînfricată si independentă a unui aventurier excentric care a dispărut când ea era adolescentă. Acum, o tânără de 21 de ani, fără niciun scop real in viață, Lara Croft navighează pe străzile haotice ale Londrei de Est, ca un curier pe bicicletă, abia făcând bani de chirie și luând cursuri de colegiu, dar rareori reușind să să ajungă la clasă.

Hotărâtă să-și creeze propriul drum, ea refuză să ia preia imperiul tatălui ei, la fel de ferm, încât respinge si ideea că acesta a dispărut cu adevărat. Sfătuită să se confrunte cu faptele și să meargă mai departe, după șapte ani fără el, nici macar Lara nu poate înțelege ce o determină să incerce să rezolve puzzle-ul morții misterioase a tatălui ei.

Împotriva dorințelor sale finale ale tatălui, ea lasă tot ceea ce știe în urmă, în căutarea ultimei destinatii cunoscute a tatălui ei: un mormânt legendar pe o insulă mitică, care ar putea fi undeva în largul coastei Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una ușoară; doar ajungerea pe insulă va fi extrem de grea.

Actori: Alicia Vikander, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu, Emily Carey, Helena Holmes

Regizor: Ryan Coogler

Genul filmului: Acţiune, Aventura

Data de lansare:
In America - 16 martie 2018
In Romania - 16 martie 2018

Trailer film "Tomb Raider" - 2018

Niciun comentariu

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.