Header Ads

Videoclip nou Delia - Inimi desenate

Cantareata romana Delia Matache si-a lansat pe 3 martie 2015 ultimul ei videoclip. Clipul este realizat pentru melodia "Inimi desenate" si este regizat de Ceva De Vis – echipa alaturi de care a filmat si celelalte videoclipuri, lansate in ultimii 2 ani.



"Inimi desenate este o continuare frumoasa a povestii “Pe aripi de vant”. Este tot un pop-rock curat si sper ca publicul sa primeasca aceasta piesa la fel de frumos ca pe cea precedenta. E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere" - Delia.



Piesa este compusa si produsa de KAZIBO Music, muzica si versurile sunt scrise de Ovidiu Baciu si Alex Pelin, iar mix-masterul ii apartine lui Deaconu Dan Andrei. Ei au produs si precedentul single al Deliei, care a stat timp de multe saptamani pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese romanesti - Pe aripi de vant.

Cu peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube doar in ultimul an, sute de concerte si cel mai longeviv jurat X Factor in Romania, Delia a reusit sa devina definitia senzationalului si inovatiei intr-o evolutie naturala de-a lungul timpului.

Va place noua piesa Delia?

Sursa: Urban.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.