Header Ads

Schimbari in noua grila de programe la Prima TV

Prima TV își va lansa noua grilă de programe în luna martie, moment în care fanii postului îşi vor vedea favoriţii în ipostaze noi, cum este şi cazul popularului şi îndrăgitului Codruț Kegheș, care va avea propria emisiunea.


Prima TV își va păstra poziționarea ca post de divertisment, într-o variantă în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacțiile din grupul Adevărul, dar și show-uri relansate.

Codruț Kegheș, cunoscut publicului drept Dezbrăcatu', va trece la emisiunea "Cireașa de pe tort" în locul lui Horia Vârlan, în timp ce Virgil Ianțu revine la postul unde a lucrat cu success şi în trecut cu producţia "Vrei să fii milionar".

"CireaÈ™a de pe tort" va avea doi noi prezentatori, Dezbrăcatu' ÅŸi bucătarul Remus Nica. Pentru matinal, postul deÈ›inut de Cristian Burci merge pe nume din stand-up comedy, precum  Micutzu' È™i Adrian Nicolae, alături de fotomodelul Laura Belecciu.

Virgil Ianțu revine la Prima TV cu emisiunea pe care a mai prezentat-o în urmă cu câțiva ani şi care va fi în grilă de patru ori pe săptămână, vineri, sâmbătă, duminică și luni.

Conform Paginademedia.ro a scris aici, în noua grilă "Mondenii" vor fi relansați ca un show live, de către Andrei Boncea, crae se va ocupa și de un sitcom nou, "Dolce vita". Site-ul TimesNewRoman va realiza jurnale în weekend.

Sursa: Libertatea.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.