Header Ads

Traian Băsescu analizează cererea de graţiere a lui Gigi Becali

Traian Băsescu analizează cererea de graţiere a lui Gigi Becali chiar dacă a primit un aviz negativ din partea Ministerului Justiţiei, potrivit România TV. Soarta latifundiarului depinde acum doar de preşedinte, pentru că avizul ministerului este doar consultativ.


Gigi Becali aşteaptă să afle dacă va fi grațiat de președintele Traian Băsescu. Deşi a primit aviz negativ de la ministerul justiţiei, preşedintele încă analizează dacă va fi de acord cu graţierea omului de afaceri sau va respinge cererea.

"Pe data de 13 ianuarie am primit următoarea adresă: "referitor la corespondenţa dvs. privind cererea de graţiere individuală ale condamnaţilor Becali Gheorghe - şi alte două nume, nu le rostesc - vă remitem alăturat avizele negative întocmite de Ministerul Justiţiei". Semnează Marius Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, semnează Ovidiu Puţura, secretar de stat. Deci, vărul său, Cazanciuc, îmi trimite că nu este de acord, şi vărul său este şi ministrul Justiţiei", a declarat marţi seară Traian Băsescu.

Gigi Becali a solicitat magistraţilor întreruperea pedepsei din motive medicale, susţinând că are nevoie de o operaţie la coloana cervicală.

"Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărât să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România", a spus Becali în faţa instanţei.

El a precizat că suferă de această afecţiune de aproximativ 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat să o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste - venin de albine -, dar tratamentele efectuate nu au avut rezultate.

Becali a mai afirmat că a mers şi la o clinică specializată din Germania, iar medicii i-au spus că dacă nu se operează există riscul ca într-o zi să nu se mai poată mişca.

De asemenea, el a susţinut că, în urmă cu mai mulţi ani, a fost consultat şi de un medic din SUA, care i-a recomandat tot o intervenţie chirurgicală, spunându-i că cel mai indicat este efectuarea acesteia în SUA.

Gigi Becali a susţinut că a amânat intervenţia, pentru că este dificilă şi pentru că i s-a spus că medicina evoluează şi pot apărea noi tehnici de tratament.

Sursa: romaniatv.net

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.