Header Ads

Michael Schumacher este inca in stare critica

Jurnalistii germani vin cu o veste teribila despre starea lui Michael Schumacher, la o saptamana dupa ce medicii au anuntat ca au inceput procedurile pentru a-l trezi pe fostul pilot de Formula 1 din coma artificiala.


MICHAEL SCHUMACHER rămâne în stare critică. Jurnaliştii germani scriu ca "Schumi" nu da semne ca s-ar trezi din coma, desi doza de sedative i-a fost redusa progresiv in ultima saptamana.

"Cu exceptia unor spasme reflex, Schumacher nu a raspuns stimulilor din testele facute de medici", noteaza germanii.

In aceste conditii, trezirea din coma artificiala ar putea dura cateva saptamani, desi medicii si familia fac toate eforturile pentru a-l ajuta.

"Un lucru e clar, poate dura saptamani intregi pana se va trezi. Doctorii, familia si prietenii lupta pentru Schumi", mai scriu jurnalistii germani.

MICHAEL SCHUMACHER rămâne în stare critică. Rudele si prietenii lui Michael Schumacher stau neincetat langa fostul campion mondial in incercarea de a-l ajuta sa iasa din coma indusa.

Doctorii spitalului din Grenoble au inceput in urma cu mai bine de o saptamana procesul pentru scoaterea din coma indusa, insa Schumacher nu si-a revenit nici pana astazi.

Presa germana anunta ca rudele si prietenii lui Schumacher incearca sa accelereze procesul pentru trezirea fostului campion mondial.

Astfel, acestia ii vorbesc continuu lui Schumacher, deoarece specialistii sustin ca procesul de trezire se va accelera.

"Vocile cunoscute au un efort de calmare pentru pacient", a declarat doctorul Heinz Peter Moecke de la clinica Asklepios din Hamburg, potrivit ziare.com

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a fost alături de Michael zi de zi de când s-a întâmplat teribilul accident, în urmă cu cinci săptămâni. Iniţial a stat la un hotel din apropierea spitalului din Grenoble, iar acum parcurge zilnic 175 de kilometri zilnic de la casa din Elveţia până la spital.

Alături de ea sunt fratele lui Michael Schumacher, Ralf, dar şi cei doi copii, Gina Marie (16 ani) şi Mick (14 ani), băiatul fiind împreună cu tatăl său la schi când s-a întâmplat accidentul.

Băiatul este şi el afectat după accidentul în care a fost implicat tatăl său. "Să te trezeşti din comă nu este exact cum vedem în filme. Este un proces care decurge treptat şi care poate dura zile sau chiar săptămâni. Pentru familie, teama iniţială dacă pacientul va supravieţui este înlocuită acum de teama cu privire la recuperarea lui. Cum îşi va reveni şi cum va fi de acum încolo omul pe care îl iubesc!", a spus Luke Griggs, specialist în neurologie, pentru BBC.

Michael Schumacher ar putea rămâne toată viaţa într-o stare vegetativă persistentă după accidentul de la schi. Asta înseamnă că fostul campion de formula 1 nu va avea activitate mentală conştientă, din cauza unor leziuni ale emisferelor cerebrale. Schumi ar rămâne cu reflexele şi stările de veghe şi de somn. Vestea vine din partea directorului departamentului de urgenţă al spitalului din Hamburg.

Medicii de la Spitalul din Grenoble au spus că Schumacher a reacţionat la reducerea sedativelor puternice care îl menţineau în coma artificială şi fac mai multe teste ca să afle dacă are activitate cerebrală conştientă sau nu.

MICHAEL SCHUMACHER a fost spitalizat într-o stare critică la o clinică din Grenoble, pe data de 29 decembrie, după un accident de schi, la joi dimineaţa, pe 6 februarie, un zvon s-a propagat cu repeziciune în spaţiul virtual şi anume că fostul campion de Formula 1 ar fi murit. Zvonurile au căpătat o asemenea amploare, încât şefii clinicii unde este internat Schumacher s-au văzut nevoiţi să reacţioneze oficial, dezminţind decesul.

În cursul zilei de joi, 6 februarie, după ora 15 (ora României) s-a propagat în spaţiul virtual informaţia că septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher ar fi încetat din viaţă.

Această informaţie a fost atât ferm prezentată încât i-a forţat pe şefii clinicii din Grenoble, unde este internat Schumi, să reacţioneze. Serge Pueyo, jurnalist la postul de televiziune RTL France, prezent la Grenoble, a postat pe Twitter în cursul serii: "Spitalul din Grenoble dezminte decesul lui Michael Schumacher. Un medic de la CHU Grenoble, unde se află Schumacher, a dezminţit decesul. Zvonurile începuseră se circule după ora 15...".

Citeşte şi Michael Schumacher, medicii au făcut încă un anunţ pesimist. Soţia pilotului, de urgenţă la spital

Michael Schumacher se află în comă de 39 de zile, iar în tot aceste timp au circulat diverse zvonuri privind starea sa de sănătate.


Sursa: Romaniatv.net

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.