Header Ads

Cand începe Black Friday la eMAG in 2018

Black Friday 2018 are loc de obicei în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, însă unele magazine au dat startul unor promoții de Black Friday mai devreme.


Black Friday România a reușit să devină un eveniment care, în ciuda controverselor și a problemelor, a crescut el singur în mod considerabil vânzările online. La acest capitol suntem încă printre codașii din UE, dar reducerile „negre” au reușit cu siguranță să stimuleze acest tip de comerț și la noi. În 2017, din totalul vânzărilor online, 7% au provenit strict în urma campaniei Black Friday.

Black Friday România 2018 - când începe la eMAG
Black Friday 2018 la eMAG.ro, cel mai mare retailer online din România, va începe promoțiile mai devreme, pe 16 noiembrie. Cel mai probabil, reducerile vor continua însă și în restul lunii noiembrie.

Printre produsele care din oferta de Black Friday la eMAG se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobila, jucării și anvelope pentru mașină.

Cel mai mare record de cumpărături de Black Friday
Anul trecut, de Black Friday, clienții au lăsat în jur de 200 de milioane de euro în conturile magazinelor online, cu două treimi mai mult decât în 2016. În 2017, Black Friday la eMAG a însemnat peste 1 milion de produse vândute în numai 24 de ore, adică cel puțin 24 de produse vândute pe secundă. În secunda de aur, pe eMAG s-au vândut 150 de produse. Cel mai scump produs vândut de Black Friday la eMAG a fost un Rover Range Sport 3.0, care a costat 85.000 de euro.

Cei mai mulți români au preferat promoțiile la electrocasnice, televizoare, telefoane, jucării sau produse de îngrijire personală. De asemenea, s-au vândut foarte bine și lingourile de aur puse la bătaie de eMAG de Black Friday. În total, au fost achiziționate 2,8 kilograme de aur.

sursa: www.digi24.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.