Header Ads

Simana Halep va juca finala de la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simana Halep a castigat joi 25 ianuarie 2018 semifinala impotriva germancei Angelique Kerber si va juca finala impotriva danezei Caroline Wozniacki într-un meci cu două mize uriaşe: un trofeu de Grand Slam şi fotoliul de lider mondial.





Simona Halep - Angelique Kerber 6-3, 4-6, 9-7. Tensiunea a atins cote uriaşe în finalul semifinalei de la Australian Open, dintre Simona Halep şi Angelique Kerber. După ce şi-a adjudecat primul set cu 6-3, numărul 1 mondial l-a pierdut pe cel de-al doilea, scor 4-6.

În decisiv, sportiva noastră a condus cu 5-3 şi servit pentru meci. Germanca a condus cu 40-30 şi a reuşit break-ul, după un schimb epuizant, la finalul căruia a căzut în genunchi.

Condusă cu 5-4 în decisiv, Kerber a urmat la serviciu. La 15-40, sportiva din Germania a reuşit să salveze două mingi de meci şi să ducă partida la 5-5, în decisiv. "Luptând până la moarte", au scris pe contul oficial de Twitter cei de la Australian Open.

Kerber şi-a continuat seria bună şi a reuşit un nou break. A condus cu 6-5 în decisiv şi a servit pentru meci. Mai mult de atât, adversara Simonei a avut 40-15 pe propriul serviciu, însă liderul WTA şi-a demonstrat încă o dată clasa. A salvat două mingi de meci, a reuşit break-ul şi a dus meciul la 6-6 în decisiv.

"Două luptătoare", au scris pe Twitter cei de la Australian Open, într-o postare cu cele două sportive, aproape epuizate pe teren.

Cele două adversare au mers cap la cap până la 8-7 pentru Simona. Kerber a servit pentru a rămâne în semifinală, a mai salvat o minge de meci, însă nu a reuşit, în cele din urmă, să îi stea în cale Simonei Halep. Sportiva noastră a fructificat cea de-a patra minge de meci şi s-a calificat în prima finală din carieră la Australian Open.

"Incredibila Simona Halep", a fost primul tweet al organizatorilor, după ce sportiva noastră s-a calificat în finală.

În ultimul act, Simona Halep o va întâlni pe Caroline Wozniacki (Danemarca, locul 2 WTA), într-un meci cu două mize uriaşe: un trofeu de Grand Slam şi fotoliul de lider mondial.

Sursa: Digi Sport




Simona Halep vs Angelique





Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.