Header Ads

Deputatul PDL Cezar Preda demisioneaza din toate functiile de partid

Deputatul PDL Cezar Preda a anunţat, miercuri, că demisionează din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi de preşedinte al PDL Buzău, spunând că a luat decizia după ce a fost criticat în partid pentru afirmaţiile sale potrivit cărora "PDL a creat un monstru numit USL".


Deputatul PDL Cezar Preda a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, că a luat decizia de a demisiona din funcţiile deţinute în partid în urma reuniunilor PDL care au avut loc sâmbătă la Braşov, unde el afirmase că, prin hotărârile pe care le-a luat, "PDL a creat un monstru numit USL".

El a spus că la şedinţa Colegiului Director al PDL de la Braşov a avut o "poziţie fermă" la care nu poate renunţa.

Cezar Preda a mai spus că a fost criticat pentru afirmaţiile sale de către Emil Boc şi "anumiţi politicieni din Ardeal".

"Eu ma pot lupta cu Victor Ponta, mă pot bate cu Elena Udrea, mă pot bate cu Traian Băsescu, dar nu pot să mă bat cu colegii mei din partid. Acesta este motivul pentru care am decis să fac acest pas. Voi rămâne membru al PDL, partid în care sunt de 15 ani, pentru că eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu şi mă voi implica în tot ceea ce înseamnă viaţa politică a PDL din postura de simplu membru şi de deputat", a declarat Cezar Preda.

Cezar Preda a declarat, sâmbătă, la Braşov, la şedinţa Colegiului Director lărgit al partidului, că "prin deciziile dure luate pentru ţară PDL a adus la guvernare o echipă PSD-PNL capabilă să restaureze România".

"Contractul cu tot ceea ce a însemnat guvernarea 2008-2012 se încheie aici pentru că PDL a lansat un proiect nou pentru România, un proiect al responsabilităţii şi al echilibrului guvernării pentru că noi am făcut ce trebuie pentru ţară, dar am creat şi un monstru, am adus pe deciziile dure luate pentru ţară o echipă de guvernare PSD-PNL capabilă să restaureze România. Ceea ce se întâmplă în România e restauraţie, iar o guvernare nu poate să procedeze aşa", spunea Cezar Preda.

Cezar Preda se află la cel de-al treilea mandat de deputat de Buzău.


Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.