Header Ads

Gica Hagi implineste astazi 49 de ani

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor şi-a sărbătorit ziua aşa cum a făcut a făcut-o în perioada în care era fotbalist - în cantonament. Hagi este alături de echipa sa, Viitorul Constanţa, care se află în pregătiri în Antalya. Hagi este, împreună cu Adrian Mutu, golgeterul absolut al echipei naţionale a României, cu 35 de reuşite.


„Regele” a ales să își petreacă ziua de naștere alături de echipă, în cantonament, la fel ca pe vremea când era fotbalist. A fost plăcut surprins de tortul oferit cadou de Digi Sport și le-a promis câte un pahar de bere jucătorilor Viitorului.

„Aniversările nu sunt grele în cantonamente. Știți cum e, când îți place un lucru, îl faci de plăcere. E bine, fiindcă ești lângă echipă, cu băieții. Ai mei sunt departe, acasă, dar o să îi văd când mă întorc acasă. De obicei serbam alături de familie, dar vine și anul în care stai cu echipa”, a declarat Gheorghe Hagi, în emisiunea „Digi Sport Special”.

Gheorghe Hagi s-a născut pe 5 februarie 1965. În aceeași își serbează zilele de naștere și alți fotbaliști de renume, precumCristiano Ronaldo (1985), Neymar (1992) și Carlos Tevez (1984).

Palmaresul lui Hagi în primul eşalon din Romania totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. Gheorghe Hagi a fost de două ori cel mai bun marcator din campionatul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

În perioada petrecută în Spania, Hagi a evoluat la cele două mari forţe ale Primerei Divizion: Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri).

Golul de la jumătatea terenului din partida Osasuna - Real Madrid este un moment de vârf al carierei lui Hagi în Primera Division. Marele regret al lui Hagi este că nu şi-a trecut în palmares titlul de campion al Spaniei în perioada petrecută în această ţară.

Hagi este golgheterul echipei naționale din toate timpurile, cu 35 de goluri, la egalitate cu Adrian Mutu.


Sursa: Digi24 .ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.