Header Ads

Ce telefon de la Samsung merită să îţi cumperi de Black Friday 2018

A mai rămas aproape o săptămână până la Black Friday 2018 şi, fără îndoială, te gândeşti deja la produsele la reducere pe care vrei să ţi le achiziţionezi în acest an. Dacă te-ai hotărât asupra unui telefon nou, poţi încerca unul dintre modelele recente de la Samsung, care vor fi, mai mult ca sigur, reduse consistent de Black Friday.


Poate unul dintre cele mai râvnite modele (încă) este Samsung Galaxy S8. Terminalul în cauză a reprezentat cel mai mare pas înainte pentru comapnia sud-coreeană din ultimii ani, în sensul că pe el am putut vedea prima dată Infinity Display, ecranul OLED curbat, şi un refresh de design care să îşi asume o identitate proprie.

Chiar dacă, poate, ai fi tentat să optezi pentru un Samsung Galaxy S9 de Black Friday 2018, merită totuşi să iei în calcul şi modelul precedent, care nu este foarte diferit din punct de vedere al specificaţiilor, însă va fi disponibil la un preţ mai bun.

Dacă bugetul tău este de până în 2000 de lei, ar putea merita să urmăreşti ofertele diferiţilor retaileri pentru Samsung Galaxy S8.

Black Friday 2018: Samsung Galaxy S9, ceva mai ieftin decât de obicei

Dacă vei fi totuşi dispus să cheltui ceva mai mulţi bani, poţi opta pentru Galaxy S9. El va fi disponibil pentru un preţ ceva mai mic decât în mod normal, pentru că a mai rămas destul de puţin până la lansarea noului vârf de gamă de la Samsung, S10.

Asta înseamnă că magazinele vor căuta să mai trieze din stocurile lor pentru a nu risca să rămână cu telefoane care nu se mai caută pe rafturi, atunci când locul sub lumina reflectoarelor va fi luat de noul flagship.

Black Friday 2018: Poate un Samsung Galaxy A8 2018?

Dacă nu vrei să cheltui atât de mulţi bani pe un telefon şi să apelezi la un fost sau actual flagship, mai poţi încerca gamele mid-range de la Samsung, cel mai bun exemplu fiind Galaxy A8 2018. Acesta este, poate, cel mai apropiat model Samsung de cele de top, şi vine cu ecran Infinity, lucru deloc puţin la un cost care ar putea fi în jur de 1500 de lei de Black Friday 2018.

Sursa: Adevarul.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.