Header Ads

Se închide Arena Naţională - Când se va juca din nou fotbal - Gigi Becali se revoltă

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni seara, într-o conferinţă de presă, închiderea Arenei Naţionale pentru două-trei luni, pentru refacerea gazonului. Gabriela Firea, a a mai spus că Arena Naţională va fi închisă până când problema gazonului va fi rezolvată.

”Cu Arena Naţională se întâmplă că noi aveam un contract care funcţiona foarte bine, un contract legal, un contract foarte bine fundamentat juridic, prin care unul dintre cluburile care închiria cel mai des Arena Naţională în vederea organizării de competiţii sportive, pe un contract de barter, achita contravaloarea mentenanţei gazonului. O gazetă de sport, care şi-a încheiat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA. DNA a început o investigaţie in rem, s-a suspendat acel contract. Deci am rămas fără contractul de mentenanţă a gazonului”, a precizat Firea.


Ea a spus că atunci când se desfăşura acest contract gazonul îndeplinea condiţiile cerute la standard de cupe europene.

Firea a precizat că a urmat o procedură de licitaţie, care a durat.

”Având în vedere starea precară a gazonului de pe Arena Naţională, pe care a văzut-o toată lumea, că nu mai este niciun secret, numai că lumea nu ştie în ce situaţie ne aflăm, că DNA se ocupă de gazonul de pe Arena Naţională, am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate competiţiile sportive şi de altă natură, pe toată perioada remedierii gazonului de pe Arena Naţională. Societatea care se ocupă în acest moment consideră că în două-trei luni de zile gazonul va fi adus la o stare în care putem să spunem că se vor putea desfăşura competiţii sportive sau de altă natură, fără dificultăţi”, a anunţat primarul Capitalei.

”Am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate evenimentele sportive din următoarea perioadă. Stadionul va fi închis pe toată durata în care gazonul va fi refăcut”, a spus Gabriela Firea.  Asta înseamnă că stadionul nu va mai găzdui niciun meci de fotbal sau eveniment cel puţin două luni.

Gigi Becal e nemulţumit de decizia primarului Bucureştiului

"Nu ştiu ce se va întâmpla, o să vorbesc cu ea, pentru noi este foarte dificil, nu se poate, avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul şi Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră.

Habar nu am unde o să jucăm, o să încerc să vorbesc cu ea, nu se poate să-l închidă trei luni, pentru că gazonul poţi să-l schimbi într-o săptămână, de ce ai nevoie de 2-3 luni? O să vorbesc cu ea. Ce, ea ştie, se pricepe ea la gazon?. Nu am vorbit până acum pentru că nici nu vreau să o supăr, ea e o femeie, are atâtea pe cap, războaie cu Dragnea şi altele. Crezi că are timp de un gazon? E ea vinovată de gazon? Eu sunt într-o poziţie delicată acum, că dacă nu era fina mea, era altceva. Mie nici nu prea îi place să cer de la femei, chiar dacă e fina mea. Dacă era bărbat, era altceva..", a spus Becali, pentru News.ro.

Sursa: Adevarul

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.