Header Ads

Interviu cu Iulian Stanciu, CEO eMAG

Un interviu realizat de revista Business Magazin cu CEO-ul EMAG, Iulian Stanciu, sau omul care conduce magazinul online EMAG, chiar daca detine doar 25,8% din actiuni. In acest unterviu, Iulian Stanciu vorbeste despre imaginea sa personala si cat de mult a contat ea atunci cand a primit "titlul" de cel mai admirat CEO in 2014 si deasemenea, in anul 2018. CEO-ul EMAG, Iulian Stanciu vorbeste despre businessul in Romania si ce fel de business fac ei la EMAG.

Citeste mai jos interviul cu Iulian Stanciu.



BUSINESS PENTRU ROMÂNIA: Iulian Stanciu, eMAG - „Noi creăm aici ÅŸi mergem cu execuÅ£ia ÅŸi în afară, ceea ce e un lucru relativ nou”

De-a lungul anilor, Business MAGAZIN a scos în faţă poveÅŸtile românilor care au pariat pe România ÅŸi a urmărit realizările lor, modul în care au depăşit dificultăţile ÅŸi ÅŸi-au trăit „visul românesc”. De 1 decembrie, le sărbătorim încă o dată reuÅŸitele!

Åži aÅŸa a ÅŸi fost: am ajuns la sediul eMAG cu intenÅ£ia de a realiza un interviu de o oră, suficient pentru a acoperi un material în revistă, dar am plecat după mai bine de două ore, la finalul unei discuÅ£ii relaxate. „Relaxat“ e ÅŸi unul dintre atributele care i se potrivesc cel mai bine CEO-ului eMAG: zâmbind, mi-a povestit de ce crede că admiraÅ£ia colegilor din business nu a fost îndreptată către el, ci către compania pe care o conduce.

„Cred că imaginea mea a contat foarte puÅ£in pentru succesul eMAG, cred că lucrurile stau de fapt invers”, mărturiseÅŸte Iulian Stanciu. E emoÅ£ionat atunci când spune că s-a întrebat de ce l-au votat oamenii pe el, „pentru că mulÅ£i nici nu mă cunosc personal, poate au citit câteva articole, dar nu am ieÅŸit foarte mult în zona asta, să interacÅ£ionez. Cred că oamenii apreciază rezultatul ÅŸi compania sau companiile pe care le conduc ÅŸi aici e vorba de o apreciere dată tuturor din companie care creează ÅŸi construiesc”.

Acesta e un lucru pe care eMAG îl face diferit faţă de marile companii multinaÅ£ionale, „care creează în afară: noi creăm aici ÅŸi mergem cu execuÅ£ia ÅŸi în afară, ceea ce e un lucru relativ nou. Toată partea asta de dezvoltare ÅŸi creaÅ£ie, de procese noi, de lucruri noi este foarte interesantă ÅŸi foarte atractivă pentru cei care au un spirit antreprenorial. Åži avem foarte mulÅ£i oameni care au avut companii sau care vin din zona antreprenorială, care au lăsat businessurile lor ÅŸi au venit în eMAG să construiască la o scară mult mai mare”.

Cele nouă ediÅ£ii ale catalogului 100 cei mai admiraÅ£i CEO din România sunt dovada că admiraÅ£ia nu este un dat. Pe primul loc în clasamentul celor mai admiraÅ£i manageri s-au aflat în ultimii cinci ani antreprenori, după ce poziÅ£ia a fost ocupată în 2010 ÅŸi 2011 de Mariana Gheorghe, fost CEO al Petrom, ÅŸi apoi, în 2012 ÅŸi 2013, de Steven van Groningen, preÅŸedinte ÅŸi CEO al Raiffeisen Bank (aflat în continuare în top 10). ​2014 i-a adus primul "titlu" de cel mai admirat CEO lui Iulian Stanciu, iar în 2015 primul loc i-a revenit lui DragoÅŸ Pavăl, preÅŸedinte al Dedeman, liderul pieÅ£ei locale de bricolaj. ÃŽn 2016 ÅŸi 2017, mediul local de business l-a desemnat pe Florin TalpeÅŸ, cofondator ÅŸi CEO al Bitdefender drept cel mai admirat manager din România.

Citeste restul pe Businessmagazin.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.