Header Ads

Idei de cadouri pentru cei dragi de Craciun

Mai sunt 10 zile zile pana la Craciunul din 2018 si goana dupa cadouri pentru cei dragi a inceput. In toata graba asta, trebuie sa avem grija sa nu cumva sa investim in ceva inutil. Vedeti mai jos cateva sfaturi pentru cadourile de Craciun.






O variantă ar fi să așezăm sub brad amintiri - adică poze. Sau să le oferim apropiaților sesiuni de cumpărături ori de relaxare.

Maia şi mama ei sunt personajele principale în tabloul de Crăciun. Iar emoţiile lor sincere au fost surprinse în fotografii - care vor fi aşezate sub bradul celor dragi.

Mama: “A fost super emoÅ£ionantă, eu mi-o maginam pe Maia peste ani cum se uită în album ÅŸi se gândeÅŸte la ÅŸedinÅ£a asta. Am fost mici vedete.”

În studiourile foto decorate în ton cu sărbătorile de iarnă este forfotă mare în această perioadă. Ajung în fața aparatului familii cu copiii, iar pozele, frumos împachetate, se transformă în cadouri ce vor trece testul timpului.

Preţurile pentru o astfel de şedinţa foto pornesc de la două sute de lei.

Fotograf: “PărinÅ£ii se transformă în copii, la final le dau voie să se bată cu recuzita, zăpada artificială e una dintre atracÅ£iile decorului.”

Citeste si: Ce produse au căutat românii pe EMAG.ro în 2018

Alţii aleg să ofere celor apropiaţi un voucher pentru o sesiune de cumpărături sau pentru una de relaxare.

Pentru răsfăţul celor dragi veţi plăti cel puţin 150 de lei. În funcţie de complexitatea procedurilor şi durata acestora, preţul creşte.

Angajată salon: “Voucherele cadou sunt o soluÅ£ie foarte bună, sigur nu vom da greÅŸ, aÅŸa omul vine ÅŸi îşi alege exact ceea ce îşi doreÅŸte să facă. Noi avem o gamă mare de tratamente ÅŸi de asemenea promoÅ£ii.”

Dacă aveţi un buget redus, puteţi oferi cadouri handmade, realizate chiar de dumneavoastră, care, cu siguranţă vor fi puse la loc de cinste de cei care le vor primi.

O alta metoda sunt cumparaturile online la reducere. In perioada de Craciun, marile magazine ofera reduceri substantiale la produsele electronice, iar o tableta sau un telefon mobil poate fi cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru adulti.
In aceasta perioada magazinul EMAG desfasoara promotia eMAGIA Sarbatorilor in care gasiti produse electronice si nu numai, cu pana la 50% reducere.

Sursa: stirileprotv.ro




Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.