Header Ads

Noul castigator la Vocea Romaniei sezonul 8 este Bogdan Ioan

Smiley si concurentul sau din finala castiga al doilea an la rând marele trofeu Vocea Romaniei. Telespectatorii au votat vineri seara si l-au ales castigator in 2018 pe concurentul Bogdan Ioan, elevul lui Smiley. Asculta-l mai jos pe Bogdan Ioan impreuna cu Feli cantand melodia I want to spend my lifetime loving you.






Bogdan Ioan - sau Michael Jackson de România, cum i se mai spune, a câştigat vineri seară simpatia publicului. Elevul lui Smiley a primit astfel râvnitul trofeu de la Vocea României. În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: Billie Jean – singur, I want to spend my lifetime loving you – împreună cu Feli și În lipsa mea – împreună cu Smiley.

“Emoţia de la Vocea României e extraordinară, presiuena e mare. Mă bucur că oamenii au crezut în mine. Chiar dacă am câştigat trofeul, cred că cel mai mare câştig este publicul şi le mulţumesc că m-au apreciat exact aşa cum sunt eu”, a declarat el.

Este pentru a doua oară consecutiv când Smiley câştiga alături de un concurent. “A fost o seară foarte emoţională pentru noi şi mă bucur că oamenii l-au votat pe Bogdan. Sper că cel puţin un moment din această seară să devină viral la fel că audiţia care l-a făcut celebru.”, spune Smiley-

Pe locul doi s-a clasat concurenta îndrumată de Irina Rimes, tânăra Dora Gaitanovici. “Ea este Dora de care o să auziţi cu siguranţă. Pentru că un om atât de bun şi talentat în ceea ce face nu poate să dispară”, o prezintă Irina.

Următorul loc pe podium a fost ocupat de concurenta din echipa lui Tudor Chirilă.

Iar Mădălina Coca, eleva Andrei, s-a clasat pe locul patru.

Bogdan Ioan si Feli - I want to spend my lifetime loving you




Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.