Header Ads

Simona Halep și-a aflat adversara din finala de la Shenzhen

Simona Halep o va avea ca adversară în finala de la Shenzhen pe Katerina Siniakova care a învins-o pe rusoaica Maria Şarapova, locul 59 WTA. Finala va începe sâmbătă la ora 8:00 și va fi transmisă pe Digi Sport 1. Sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6 a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-3 pe Şarapova.

Cele două jucătoare au oferit un meci foarte spectaculos, tensionat în final. Siniakova a evoluat entuziasmant în primul set, apoi Şarapova a răspuns cu un joc excelent în al doilea. Deşi a comis mai puţine erori neforţate decât de obicei, Şarapova a greşit atunci când nu trebuia, în partea a doua decisivului. Ezitantă şi ea în final, sportiva cehă s-a impus în cele din urmă, într-o oră şi 55 de minute, având nevoie de patru mingi de meci pentru a câştiga (două pe serviciul Mariei Şarapova şi două pe propriul serviciu).

În prima semifinală, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 4.

În singura lor întâlnire, Siniakova, 21 de ani şi 1,74 metri înălţime, a învins-o pe Simona Halep la ediţia precedentă a turneului de la Shenzhen, în faza optimilor de finală, scor 6-3, 4-6, 7-5. Jucătoarea cehă a ridicat trofeul la finalul competiţiei.

Înaintea partidei dintre Maria Sharapova și Katerina Siniakova, Simona a declarat: „Sunt din nou în finală aici la Shenzhen, un sentiment extraordinar. Mă bucur să joc din nou finala aici, în fața multor oameni. Vă mulțumesc, întotdeauna îmi place să joc aici și mâine am o provocare mare. Am jucat anul trecut cu Siniakova și m-a învins, așa că, dacă vom juca împreună, vreau o răzbunare, dar nu e niciodată ușor. De asemenea, cu Sharapova e mereu o provocare. Sunt gata să joc și vom vedea ce se va întâmpla”.

Citeste tot articolul.


Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.