Header Ads

Simona Halep a învins-o pe Irina Begu și merge în finala de la Shenzhen

Tenismena română Simona Halep, actualul număr unu mondial, a învins-o vineri 5 ianuarie 2018 pe compatrioata sa Irina-Camelia Begu cu 6-1, 6-4 si s-a calificat în finala turneului WTA de la Shenzhen (China). Turneul este dotat cu premii totale de 626.750 dolari.

In sferturi Simona Halep a invins-o pe bielorusa Aryna Sabalenka cu 6-2, 6-2 iar Irina Begu pe unguroaica Timea Babos cu 7-5, 7-5.





Update 09:45 - Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 4, calificându-se pentru a doua oară în finala turneului de la Shenzhen.

Determinată şi agresivă, Halep şi-a continuat evoluţiile de nivel ridicat în acest început de an. Ea a fost mai precisă, mai mobilă şi mai eficientă decât adversara ei. Begu a avut momente bune în acest meci, dar a fost lipsită de constanţă, greşind uneori mingi uşoare. Cele două românce au oferit un meci cu schimburi lungi de mingi, echilibrat pe alocuri şi cu câteva puncte spectaculoase.

În primul set, Halep a obţinut break-ul la 2-1, apoi l-a repetat la 4-1, după un ghem lung de peste 12 minute, înainte de a încheia cu 6-1, după aproape 40 de minute.

Sportiva din Constanţa mai redus din „turaţie” în setul secund, când, după ce a câştigat pe serviciul adversarei, la 1-1, a pierdut două ghemuri la rând. La 3-3, Halep a mai făcut un break, pe care l-a păstrat până la final, punând capăt meciului, după 6-4 şi după o oră şi 29 de minute de joc.

Aceasta fost a şasea victorie a Simonei Halep în partidele cu Irina Begu, din tot atâtea întâlniri.

În ultimul act, Halep va evolua ori cu rusoaica Maria Şarapova, locul 59 WTA, ori cu sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6.

Citeste tot articolul.


Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.