Header Ads

Este posibil ca Samsung sa lanseze cinci versiuni Galaxy S5

Nici bine nu s-a lansat noul smartphone Samsung Galaxy S5 că au È™i apărut informaÈ›ii despre alte gadgeturi din aceeaÈ™i serie care sunt în producÈ›ie. Sub titlul „Unpacked 5”, Samsung anunță printr-o invitaÈ›ie postată pe reÈ›elele de socializare „episodul 1” al unui eveniment care va avea loc pe 24 februarie, la târgul internaÈ›ional de gadgeturi mobile de la Barcelona.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, analistul Ming-Chi Kuo, din cadrul KGI Securities, ar fi reușit să intre în posesia unui document al Samsung, ce se referă la viitorul telefon Galaxy S5.

Una dintre cele mai interesante informații ar fi aceea că Galaxy S5 ar apărea în două versiuni: Prime și Standard. Deocamdată nu e clar cum se vor diferenția cele două. De asemenea, se pare că pe lângă cele două versiuni vor mai apărea Samsung Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Active și Galaxy S5 Zoom.

Se mai zvonește că Samsung Galaxy S5 ar putea avea o cameră cu un senzor de 20 de megapixeli. De asemenea, potrivit unor informații aflate pe surse, noul Samsung Galaxy S5 va avea o baterie impresionantă, cu o capacitate de 2.900 mAh. De asemenea, va dispune și de o tehnologie de încărcare rapidă.Procesorul ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 800, iar memoria RAM de 3GB.

Sursa: Yahoo News

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.