Header Ads

Au ajuns deja pe internet specificaţiile complete pentru iPhone 6

      Ca de fiecare dată, este imposibil să verificăm autenticitatea acestor informaţii, cu toate acestea, merită să ne bucurăm de posibilele specificaţii iPhone 6. Ieri postam un set de posibile specificaţii pentru Galaxy S5. Acele informaţii proveneau de la o companie sud coreeană specializată pe securitate cu numele de KDB Daewoo Securities Research. Deşi mai durează câteva săptămâni până când vom afla cu siguranţă dacă acele informaţii au fost corecte, astăzi, din aceeaşi sursă aflăm un set de specificaţii iPhone 6 sau pentru ceea ce va fi următorul sau următoarele iPhone-uri pe care Apple le va lansa anul acesta.


    Dacă ar fi să ne luăm după cei de la KDB, gigantul din Cupertino va lansa două iPhone-uri, unul cu o diagonală de 4,7 – 4,8 inci şi un al doilea de 5,5 inci. Ca rezoluţii posibile, pentru ambele panouri se vehiculează fie Full HD – 1920 x 1080 de pixeli, fie 2272 x 1280 pixeli. Deşi s-a zvonit în trecut că achiziţia unei fabrici de cristal safir s-ar reflecta în astfel de panouri pentru iPhone 6, respectiva informaţie nu se confirmă acum. În schimb, aflăm că se vor folosi ecrane de tip IGZO (indium gallium zinc oxide), în defavoarea celor de tip LTPS (low-temperature polysilicon) folosite în generaţiile anterioare ale telefoanelor Apple.

     Aparent, procesorul va fi un A8 de frecvenţă necunoscută pe 64 de biţi, ajutat de o cantitate de 2GB de memorie RAM. Camerele vor rămâne neschimbate, de 8 şi 3,2 megapixeli, pe spatele şi faţa aparatului. O schimbare care s-ar putea să-i încânte pe cei care îşi folosesc intens iPhone-ul se leagă de o nouă capacitate de 128 de GB sub care va fi oferit terminalul. La scurt timp după ce informaţiile de mai sus au ajuns pe internet, o altă sursă IT168.com a publicat nişte specificaţii iPhone 6, mai exact detalii vizavi de camera noului iPhone. Respectiva publicaţie confirmă că în 2014 camera principală a smartphone-ului Apple va sări de la 8 la 10 megapixeli, cu un salt de la f/2.2 la f/1.8, pentru imagini mai luminoase cu timp de expunere mai scăzut. În final, partea cea mai tristă este că s-ar putea să dureze mai bine de 6 luni până când vom afla dacă sud coreenii au avut dreptate cu aceste valori de specificaţii iPhone 6.

Sursa: Yahoo News

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.