Header Ads

Platforma Netflix dată în judecată din cauza serialului Squid Game

Serialul sud coreean Squid Game - Jocul Calamarului produs de Netflix a devenit un adevărat fenomen, ajungând pe primul loc în 90 de țări în mai puțin de o lună de la lansare. Se pare însă, că traficul generat de vizionarea serialului Jocul Calamarului pe platforma Netflix a adus mari probleme firmei SK Broadband care furnizează intrenet în Coreea de Sud, aceștia decizând să dea în judecată platforma de video streaming, pentru creșterea bruscă a traficului după apariția serialului.



Firma SK Broadband, furnizorul de internet din Coreea de Sud, îi cheamă în instanță pe cei de la Netflix, după apariția serialului sud-coreean ”Squid Game - Jocul Calamarului”. Potrivit Daily Mail, apariția serialului de mare succes a dus la o creștere bruscă a traficului de internet în Coreea. Reprezentanții furnizorului spun că Netflix este al doilea cel mai mare generator de trafic de internet, după YouTube, doar că nu plătește taxe, așa cum o fac alte platforme, precum Amazon, Facebook sau Apple.

Cei de la SK Broadband susțin că traficul de internet pe platforma Netflix a crescut de 24 de ori între 2018 și 2021 și le cer celor de la Netflix să plătească taxe încă de acum trei ani. Solicitarea a revenit în discuție în contextul apariției serialului ”Squid Game - Jocul Calamarului”, care se bucură de o popularitate ieșită din comun. Seria sud-coreeană a depășit orice așteptări și a ajuns number one în peste 90 de țări, în mai puțin de o lună de la lansarea pe Netflix.

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.