Header Ads

Black Friday România 2021 - când începe

În fiecare an, evenimentul Black Friday este ziua cu cele mai mari reduceri din an și este așteptată de mulți români. Mulți își vor calcula bugetul de cumpărături în funcție de reducerile din ziua de Black Friday 2021 și așteptă nerăbdători acest eveniment.



În fiecare an, din 2011 încoace, datorită magazinului online Emag, Black Friday s-a ținut în fiecare lună de noiembrie, undeva pe la jumătate. Cumva tot Emag a stabilit această dată, iar celelalte magazine precum Altex, Flanco sau Media Galaxy s-au aliniat, organizând Black Friday în aceeași zi de vineri, chiar dacă unii au mai furat startul.

Dacă la început evenimentul se ținea în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, din cauza volumului mare de comenzi pe care firmele de curierat trebuia să le livreze, Emag a devansat ziua Black Friday în a doua zi de vineri a lunii noiembrie, curierii având astfel mai mult timp a termina livrările până la 1 decembrie, când magazinele organizau alte promoții și reduceri.

Când pică Black Friday 2021
Încă nu se știe o dată oficială, dar neoficial, putem deduce că Black Friday România 2021 pică în acest an pe data de 12 noiembrie.

În ziua de Black Friday 2021 se pot achiziționa produse la reducere din diferite categorii, precum: alimente, articole pentru copii, articole sport, audio, auto, bijuterii, bricolaj, cărți, ceasuri, componente IT, cosmetice, electronice, electrocasnice, gadgeturi, haine, home & deco, foto & video, genți & poșete, încălțăminte, îngrijire personală, jucării, laptopuri, ochelari, parfumuri, pet shop, sanitare, telefoane, televizoare, vacanțe și multe altele.

Evenimentul cu reduceri Black Friday sau Vinerea Neagră a fost organizat pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, mai exact în Philadelphia. De când s-a organizat prima oară și până acum, Black Friday a devenit cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite și de asemenea și în România.

Dacă Emag va organiza cu siguranță Black Friday 2021 pe 12 noiembrie, suntem siguri că alții vor fura startul și aci ne uităm la magazine precum Altex și Media Galaxy care în ultimii ani au avut reduceri de Black Friday de la începutul lunii noiembrie și până la sfârșitul lunii.

Deocamdată, puține magazine și-au anunțat data de începere a reducerilor de Black Friday, dar credem că în curând vom avea vești de la magazinele mari precum Emag, Altex, Flanco și Media Galaxy.

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.