Header Ads

Cristina Neagu accidentata, am pierdut cu Ungaria, dar Romania este in semifinale la CE de handbal feminin

Din pacate jucatoarea romana Cristina Neagu s-a accidentat destul de grav in meciul de handbal dintre Romania si Ungaria de aseara. Fetele au pierdut pana la urma meciul cu scorul 29-31, insa ne-am calificat in semifinalele CE de handbal feminin datoriata jocului rezultatelor. Olanda a învins Germania cu 27-21 și ne-a trimis in semifinale.


România s-a calificat în semifinalele CE de handbal feminin. După ce „tricolorele” au pierdut meciul cu Ungaria, scor 29-31 - un gol în plus marcat de jucătoarele ungare ne-ar fi eliminat -, duelul dintre Germania și Olanda devenise unul de o importanță majoră. România avea nevoie ca Germania să nu câștige la o diferență mai mare de 11 goluri pentru a se califica în semifinalele Campionatului European de handbal. Însă Olanda nu a pierdut la o așa diferență, dimpotrivă, a învins Germania cu 27-21 și a ajutat România să ajungă „în careul de ași” al Campionatului European de handbal feminin 2018.

ACTUALIZARE 23:23 - România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin 2018! Olanda a câștigat meciul cu Germania și le-a ajutat pe „tricolore” să acceadă în următoarea etapă a competiției. Echipele care se vor lupta pentru o medalie sunt Rusia, Franța, Olanda și România.

România este din nou în semifinalele unui Campionat European după o pauză de 8 ani. În urmă cu 3 ani, naţionala a ajuns în semifinale şi la Campionatul Mondial.

„Tricolorele” vor juca vineri, de la ora 18:30, în prima semifinală cu Rusia. A doua semifinală se va disputa între Franţa şi Olanda, tot vineri, de la ora 22:00.

Cristina Neagu, accidentare gravă
Există, din păcate, și o veste rea: Cristina Neagu s-a accidentat grav în minutul 52 și a fost transportată direct la spital. Se pare că cea mai bună jucătoare din lume a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchi după un fault dur și va lipsi șase luni de pe teren.

În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

Federaţia Română de Handbal a anunţat, în urma accidentării Cristinei Neagu, că jucătoarea urmează a fi supusă unor teste amănunţite joi dimineaţă, pentru a fi stabilit diagnosticul.
Niciun comentariu

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.