Header Ads

Cristina Neagu accidentata, am pierdut cu Ungaria, dar Romania este in semifinale la CE de handbal feminin

Din pacate jucatoarea romana Cristina Neagu s-a accidentat destul de grav in meciul de handbal dintre Romania si Ungaria de aseara. Fetele au pierdut pana la urma meciul cu scorul 29-31, insa ne-am calificat in semifinalele CE de handbal feminin datoriata jocului rezultatelor. Olanda a învins Germania cu 27-21 și ne-a trimis in semifinale.






România s-a calificat în semifinalele CE de handbal feminin. După ce „tricolorele” au pierdut meciul cu Ungaria, scor 29-31 - un gol în plus marcat de jucătoarele ungare ne-ar fi eliminat -, duelul dintre Germania și Olanda devenise unul de o importanță majoră. România avea nevoie ca Germania să nu câștige la o diferență mai mare de 11 goluri pentru a se califica în semifinalele Campionatului European de handbal. Însă Olanda nu a pierdut la o așa diferență, dimpotrivă, a învins Germania cu 27-21 și a ajutat România să ajungă „în careul de ași” al Campionatului European de handbal feminin 2018.

ACTUALIZARE 23:23 - România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin 2018! Olanda a câștigat meciul cu Germania și le-a ajutat pe „tricolore” să acceadă în următoarea etapă a competiției. Echipele care se vor lupta pentru o medalie sunt Rusia, Franța, Olanda și România.

România este din nou în semifinalele unui Campionat European după o pauză de 8 ani. În urmă cu 3 ani, naţionala a ajuns în semifinale şi la Campionatul Mondial.

„Tricolorele” vor juca vineri, de la ora 18:30, în prima semifinală cu Rusia. A doua semifinală se va disputa între Franţa şi Olanda, tot vineri, de la ora 22:00.

Cristina Neagu, accidentare gravă
Există, din păcate, și o veste rea: Cristina Neagu s-a accidentat grav în minutul 52 și a fost transportată direct la spital. Se pare că cea mai bună jucătoare din lume a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchi după un fault dur și va lipsi șase luni de pe teren.

În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

Federaţia Română de Handbal a anunţat, în urma accidentării Cristinei Neagu, că jucătoarea urmează a fi supusă unor teste amănunţite joi dimineaţă, pentru a fi stabilit diagnosticul.




Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.