Header Ads

Bianca Bazaliu o va inlocui pe Cristina Neagu la CE de Handbal

Echipa pregătită de Martin Ambros şi-a pierdut omul numărul 1, aşa că selecţionerul spaniol va completa lotul pentru partida de vineri din semifinale.





Bianca Bazaliu

Daca verdictul de ruptura a ligamentelor incrucisate la piciorul drept se va confirma la RMN-ul pe care il va face astazi, Cristina Neagu va sta 6 luni pe tusa. Chiar daca accidentarea este mai usoara, handbalista nu va mai evolua la Campionatul European de Handbal din Franta.

Drept urmare, potrivit trimisului prosport.ro la Nancy, Marius HuÅ£u, selecÅ£ionerul Martin Ambros o va chema pe Bianca Bazaliu de urgenţă în FranÅ£a pentru completarea lotului.   „Lucrăm la treaba asta“, a spus Ambros Martin, potrivit prosport.ro. Bianca Bazaliu (21 de ani) e legitimată, ca ÅŸi Cristina Neagu, la CSM BucureÅŸti. Ea a fost componentă a echipei de junioare a României care a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia, în 2014. Atunci, Bazaliu s-a clasat pe locul 2 în topul marcatoarelor, cu 76 de goluri înscrise, ÅŸi a fost votată în echipa ideală a turneului ca cel mai bun inter stânga.




Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.