Header Ads

Megan Fox recunoaste relatia cu Shia LaBeouf de la filmarile "Transformers"

Frumoasa actrita Megan Fox a recunoscut in timpul unei aparitii televizate, ca a avut o legatura amoroasa cu actorul Shia LaBeouf in timpul filmarilor pentru "Transformers". Megan Fox spune ca ar confirma ca a fost vorba despre o legatura romantica.






In timpul unei aparitii televizate la emisiunea "Watch What Happens Live! cu Andy Cohen", frumoasa bruneta a confirmat ca intre ea si LaBeouf - care a divortat recent de sotia sa, Mia Goth - a existat o scanteie in urma cu multi ani.

"As confirma ca a fost vorba de o legatura romantica", a spus Megan. "Il iubesc, nu am fost niciodata retinuta in aceasta privinta. Il iubesc".

Marturisirea ei a fost facuta dupa ce si LaBeouf a dat de inteles ca a existat chimie intre ei: "Nu poti sa te prefaci timp de sase luni ca iubesti pe cineva si sa nu ajungi in cele din urma sa simti ceva pentru persoana respectiva", a declarat el in revista Details.

"N-am inteles niciodata treaba cu separarea muncii si a vietii private. Timpul petrecut cu Megan ne priveste pe mine si pe ea, dar cred ca puteti vedea chimia noastra pe ecran".







Megan Fox a jucat in primele doua parti ale farncizei "Transformers", pentru ca ulterior sa fie concediata dupa ce l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Hitler intr-un interviu acordat revistei Wonderland.

"E ca Napoleon si vrea sa-si creeze aceasta reputatie nebuna. Se comporta ca Hitler pe platourile de filmare si creeaza o atmosfera de cosmar. Cand se termina programul si nu mai e regizor, imi place personalitatea lui. Este un tocilar ciudat", a declarat la vremea respectiva Megan, care nu se astepta sa fie concediata din cauza acestor comentarii.

Recent, ea a recunoscut ca aceasta controversa a fost cea mai neagra etapa a carierei sale.

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.