Header Ads

Digi 4K va transmite asta seara primele meciuri in 4K Ultra HD

Nou infintatul post de televiziune Digi 4K, care inca emite gratuit in reteaua RCS&RDS, va difuza asta seara primele meciuri de fotbal in format 4K Ultra HD. Primele transmisiuni ale celor mai importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League și UEFA Europa League, vin, de marți, 27 noiembrie, și în format Ultra HD, la Digi 4K.


Marți, de la ora 22:00, microbiștii vor putea viziona partida Olympique Lyon vs. Manchester City (în direct și la Digi Sport 4). Miercuri, 28 noiembrie, de la aceeași oră, se va transmite meciul dintre Paris Saint-Germain și Liverpool (în direct și la Digi Sport 1), iar joi, 29 noiembrie (ora 22:00), se va putea urmări confruntarea dintre Chelsea și PAOK Salonic (în direct și la Digi Sport 1).

În prezent, postul, care a început să emită sâmbătă, 24 noiembrie, poate fi recepționat în toată țara, iar abonații Digi TV au putut deja să experimenteze calitatea 4K a transmisiunii live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfășurat, duminică, la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina.

Digi 4K este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se realizează doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.