Header Ads

Bucureștiul și alte 17 județe au cod galben de ninsori și viscol

Pentru capitala si alte 17 judete, meteorologii au anuntat că se vor depune straturi consistente de zăpadă şi că rafalele de vânt vor ajunge până la 75 de kilometri la oră. Vedeti si cum se circulă în țară si comunicatul CFR prin care informează despre traficul feroviar.


Cu trei zile înainte de inceputul său calendaristic, iarna se instalează într-o mare parte a României. Capitala şi 17 judeţe sunt sub cod galben de ninsori şi vânt puternic până diseară, la ora 20:00. Meterologii anunţă că se vor depune straturi consistente de zăpadă şi că rafalele de vânt vor ajunge până la 75 de kilometri la oră. Ninge deja, la această oră, în cea mai mare parte a zonei aflate sub cod galben și este viscol pe Autostrada Soarelui.

Actualizare 9:00. CFR a transmis un comunicat prin care informează că „traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.”

„Un număr redus de trenuri înregistrează la această oră întârzieri la sosire, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo sau de pregătirea şi verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă. În această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică starea infrastruturii pe toate secţiile de cale ferată de pe raza celor 17 judeţe aflate sub cod galben de ninsori şi viscol, iar pe segmentele unde situația o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească”, se mai arată în cumonicat.

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul aici.

sursa: Digi 24

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.