Header Ads

Videoclip nou "Holograf – De cate ori sa te iubesc"

Formatia Holograf a lansat astazi videoclipul melodiei "De cate ori sa te iubesc". Melodia are muzica si textul compuse de Dan Bitman iar videoclipul este realizat Alex Ceausu.
In videoclip apare maestrul Radu Beligan si actorii Ada Condeescu si Adi Nartea.


Clipul este o metafora pentru trecerea timpului, infatisand o tanara (Ada Condeescu) alaturi de un barbat care imbatraneste de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea si apoi, de Radu Beligan).“Este o onoare pentru noi ca l-am avut alaturi in clipul nostru pe maestrul Radu Beligan si o bucurie ca am lucrat cu tinerii Ada Condeescu si Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasa: imbatranirea si iubirea sunt strans legate. Ne-am inspirat din ‘Portretul lui Dorian Gray”: fata si iubirea raman vesnic tinere, doar personajul masculin imbatraneste. ‘De cate ori sa te iubesc’ este o piesa care anunta albumul pe care il vom lansa in aceasta toamna. Speram sa fie pe planul publicului”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

“Inedita si neasteptata, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile ‘misiuni’ in afara ariei in care imi desfasor, de obicei, activitatea. Filmarile au avut loc intr-un cadru relaxat, pe care nu si-l permit decat adevaratii profesionisti, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca vorbim de Holograf, o formatie al carui nume este sinonim cu elita rock-ului romanesc. O surpriza a fost insa colaborarea cu mai tanara mea colega Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia sa o vad pe scena si pe marile ecrane, dar cu care, din pacate, nu am mai avut placerea sa joc pana acum. Sper din toata inima ca noul videoclip va fi un succes, iar baietilor de la Holograf le doresc o cariera cel putin la fel de lunga si infloritoare ca a mea”, a spus Radu Beligan.

“Am fost tare entuziasmata cand am primit invitatia sa joc in noul videoclip Holograf. Piesa mi-a placut din prima clipa si cu siguranta va fi un mare succes! Si, asa cum ma asteptam, a fost o filmare la care am ras enorm, nici ca se putea altfel cu sarmul si umorul baietilor de la Holograf!”, a marturisit Ada Condeescu.

Solistul Holograf, Dan Bittman, a lansat in urma cu putina vreme o piesa produsa de echipa Kazibo - Si ingerii au demonii lor, cu un videoclip regizat de acelasi Alex Ceausu.

Sursa: Urban.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.