Header Ads

Trailerul si informatii despre filmul "Chappie"

Filmul "Chappie" cu Hugh Jackman si Sigourney Weaver ruleaza in cinematografele din toata tara incepand de vineri 6 martie 2015.
Mai jos aveti detalii despre film si puteti urmari trailerul filmului.



Actori: Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel, Robert Hobbs, Kevin Otto
Regizor: Neill Blomkamp
Gen: Comedie, SF

Despre film: În viitorul apropiat, infracţiunile de stradă vor fi reprimate de o forţă poliţienească robotizată. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Când androidul Chappie, a fost furat de la Poliţie, el a primit o nouă configuraţie şi noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi şi de a trăi sentimente proprii. Forţele distructive văd în Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, aşa încât nu vor precupeţi nimic pentru a menţine actuala stare de lucruri şi pentru a se asigura că Chappie este primul şi ultimul robot cu astfel de abilităţi.

Columbia Pictures ÅŸi MRC prezintă, în asociere cu LStar Capital, o producÅ£ie Kinberg Genre, Chappie. Rolurile principale sunt interpretate de Sharlto Copley, Dev Patel, NINJA and ¥O-LANDI VI$$ER, Jose Pablo Cantillo, cu concursul lui Sigourney Weaver ÅŸi al lui Hugh Jackman. Regia îi aparÅ£ine lui Neill Blomkamp. ProducÅ£ia e asigurată de Nill Blomkamp ÅŸi Simon Kinberg. Scenariul le aparÅ£ine lui Neill Blomkamp ÅŸi Terri Tatchell. ProducÅ£ia executivă îi aparÅ£ine lui Ben Waisbren. Directorul de imagine este Trent Opaloch, scenograful este Jules Cook, iar editorii sunt Julian Clarke, ACE ÅŸi Mark Goldblatt, ACE. Efectele vizuale sunt create de Chris Harvey, iar muzica e compusă de Hans Zimmer.

Trailerul filmului "Chappie"

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.