Header Ads

Toni Grebla a fost interceptat de DNA chiar si in perioada in care era judecator CCR

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost interceptat în toamna anului 2014 de Serviciul Român de Informații cand isi incepuse deja mandatul de judecator la Curtea Constitutionala.


Informația apare în documentele transmise miercuri de procurori instanței. Potrivit acestor interceptări, judecătorul discută cu o persoană despre înregistrarea la Registrul Comerțului a unei cooperative agricole. Sunt discuții despre ferma deținută de Toni Greblă în județul Gorj cu mai multe persoane. DNA încearcă, prin depunerea acestei interceptări, să demonstreze că deși știa că încalcă prevederile legale care nu permit unui senator sau unui judecător al CCR să efectueze acte comerciale, Toni Greblă făcea acest lucru.

De asemenea, la dosar există și mai multe denunțuri împotriva lui Toni Greblă, ultimul dintre acestea datând de la începutul acestei luni. Este făcut de o persoană care susține că, ulterior debutului anchetei, ulterior perchezițiilor făcute la ferma sa, Toni Greblă ar fi încercat să-i vândă mai multe animale de acolo. Denunțătorul spune că era dispus să cumpere mai multe capre de la Toni Greblă pe motiv că știa că are o „jenă financiară”.

Toni Greblă, acuzat de fapte de corupţie, va fi cercetat în libertate. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins propunerea DNA de arestare la domiciliu a fostului judecător constituţional.

Sursa: Digi24

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.