Header Ads

Steaua incheie 0-0 cu Elfsborg

Steaua nu a reușit să treacă, în ultimul amical de la Marbella, de „coșmarul” dinamoviștilor și au remizat cu Elfsborg, scor 0-0. Roș-albaștrii rămân cu o singură victorie la Marbella.


Prima mare ocazie de gol l-a avut în prim-plan pe Tănase, care a intrat excelent în careu și, după un dribling scurt, a căutat vinclul, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Același Tănase, cel mai bun jucător de la campioni, a mai fost aproape de gol în minutul 31, dar a fost blocat chiar în momentul în care se pregătea să șuteze cu stângul.

Sarabanda fazelor de atac s-a încheiat două minute mai târziu, când același Tănase a trecut lejer de doi fundași suedezi, dar a fost blocat în ultimul moment de al treilea jucător care i-a ieșit în cale. Steaua a terminat prima parte, fără Pintilii pe teren, care a evoluat doar 35 de minute pentru a fi menajat.

În repriza a doua, Steaua n-a mai jucat la fel de bine. Au lipsit fazele clare de gol, chiar dacă pe teren au intrat Keșeru și Kapetanos. Nu numai că niciunul dintre cei doi nu s-au remarcat prin nimic, dar nici mijlocașii nu le-au furnizat ocazii de a marca.

Echipa de start: Tătăruşanu - Râpă, Varela, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Tănase - Piovaccari. Au mai jucat Răduţ, Kapetanos, G. Matei, Keşeru, Neagu şi Grădinaru.

Sursa: Digi24.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.