Header Ads

Steaua incheie 0-0 cu Elfsborg

Steaua nu a reușit să treacă, în ultimul amical de la Marbella, de „coșmarul” dinamoviștilor și au remizat cu Elfsborg, scor 0-0. Roș-albaștrii rămân cu o singură victorie la Marbella.


Prima mare ocazie de gol l-a avut în prim-plan pe Tănase, care a intrat excelent în careu și, după un dribling scurt, a căutat vinclul, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Același Tănase, cel mai bun jucător de la campioni, a mai fost aproape de gol în minutul 31, dar a fost blocat chiar în momentul în care se pregătea să șuteze cu stângul.

Sarabanda fazelor de atac s-a încheiat două minute mai târziu, când același Tănase a trecut lejer de doi fundași suedezi, dar a fost blocat în ultimul moment de al treilea jucător care i-a ieșit în cale. Steaua a terminat prima parte, fără Pintilii pe teren, care a evoluat doar 35 de minute pentru a fi menajat.

În repriza a doua, Steaua n-a mai jucat la fel de bine. Au lipsit fazele clare de gol, chiar dacă pe teren au intrat Keșeru și Kapetanos. Nu numai că niciunul dintre cei doi nu s-au remarcat prin nimic, dar nici mijlocașii nu le-au furnizat ocazii de a marca.

Echipa de start: Tătăruşanu - Râpă, Varela, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Tănase - Piovaccari. Au mai jucat Răduţ, Kapetanos, G. Matei, Keşeru, Neagu şi Grădinaru.

Sursa: Digi24.ro

Niciun comentariu

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.