Header Ads

Ce spune Victor Ponta despre suplimentarea biletelor de tratament pentru pensionari

Eu am aprobat HG, nu mă uitasem bine la cifre, dar vă felicit!

În plin cod roşu de viscol şi în discreţie totală, guvernanţii au alocat încă 10.000 de bilete de tratament balnear pentru pensionari în 2014, cu aproape 20 la sută mai mult decât anul trecut. Aproape 60.000 de persoane vor merge anul acesta la băi, pe cheltuiala statului sau la preţuri reduse la jumătate.


Hotărârea de Guvern, adoptată în şedinţa de săptămâna trecută, dar neanunţată în nicio listă oficială a actelor aprobate, a intrat în vigoare luni. Premierul Victor Ponta a pomenit însă abia miercuri despre actul normativ.

„Doamna Câmpeanu, am citit azi că aÈ›i făcut o faptă cumplită: aÈ›i venit cu o hotărâre de guvern cu 59.000 de bilete de tratament pentru pensionari”, a declarat premierul miercuri, la începutul È™edinÈ›ei de guvern, adresându-se ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu. „Foarte bine aÈ›i făcut, vă felicit!”, a adăugat Victor Ponta.

Șeful guvernului a mărturisit că nu a fost prea atent la ce a semnat: „Eu am aprobat hotărârea de guvern, nu mă uitasem exact la cifre, dar fiind dumneavoastră criticată că de ce trimitem 59.000 de pensionari la tratament, vreau să vă felicit. Foarte bine facem! Și orice putem să facem pentru pensionari, pentru profesori, elevi, studenÈ›i...asta trebuie să facă un guvern cu creÈ™tere economică!”, a afirmat Victor Ponta.


Sursa: Digi24.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.