Header Ads

Samsung Galaxy S5 se va lansa aproape sigur la sfârșitul lunii

Sub titlul „Unpacked 5”, Samsung anunță printr-o invitație postată pe rețelele de socializare „episodul 1” al unui eveniment care va avea loc pe 24 februarie, la târgul internațional de gadgeturi mobile de la Barcelona.


Potrivit unui raport citat de The New York Times, Samsung are în agendă pentru 24 februarie lansarea lui Galaxy S5. De asemenea, ar putea fi prezentat și un nou ceas Galaxy Gear.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, analistul Ming-Chi Kuo, din cadrul KGI Securities, ar fi reușit să intre în posesia unui document al Samsung, ce se referă la viitorul telefon Galaxy S5.
Una dintre cele mai interesante informații ar fi aceea că Galaxy S5 ar apărea în două versiuni: Prime și Standard.

Deocamdată nu e clar cum se vor diferenția cele două. De asemenea, se pare că pe lângă cele două versiuni vor mai apărea Samsung Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Active și Galaxy S5 Zoom.

Se mai zvonește că Samsung Galaxy S5 ar putea avea o cameră cu un senzor de 16 de megapixeli. De asemenea, potrivit unor informații aflate pe surse, noul Samsung Galaxy S5 va avea o baterie impresionantă, cu o capacitate de 2.900 mAh.

De asemenea, va dispune și de o tehnologie de încărcare rapidă.Procesorul ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 800, iar memoria RAM de 3GB.

Sursa: Yahoo News

Niciun comentariu

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.