Header Ads

Preotul Visarion Alexa raspunde acuzatiilor parintilor elevei disparute

 Preotul Visarion Alexa spune ca Iulia Ionescu venea cu mama ei la spovedanie si ca parintii stiau de intentiile ei.


Duhovnicul elevei care a fugit miercuri de acasă, Iulia Ionescu, a răspuns acuzaţiilor lansate de tatăl fetei şi spune că i-a anunţat pe părinţi de intenţiile ei. Preotul mai declară că Iulia Ionescu a venit de fiecare dată la spovedanie însoţită de mama şi de bunica ei.

„Am trăit aceste zile cu sentiment de tată faţă de Iulia, lucrul acesta m-a mâhnit profund. Eu însumi am eÅŸuat. Nu am ajuns la inima Iuliei, să o fac să înÅ£eleagă că locul ei este acasă”, a spus preotul.

Duhovnicul elevei, preotul parhoh al Bisericii „Sfântul Nicolae” din Militari, Visarion Alexa, ÅŸtia cu mult timp înainte de dispariÅ£ia fetei ce gânduri avea Iulia. Mai mult, duhovnicul mărturiseÅŸte că i-a anunÅ£at pe părinÅ£i ce intenÅ£iile fetei.

„PărinÅ£ii Iuliei s-au spovedit la mine ÅŸi ÅŸtiau toate lucrurile ÅŸi toate pericolele la care este expus copilul. Le-am spus ÅŸi bunicilor ÅŸi părinÅ£ilor că Iulia trebuie îngrijită îndeaproape. Știam de intenÅ£ia ei, iar această intenÅ£ie a fost adusă la cunoÅŸtinţă părinÅ£ilor”, a spus el.

Preotul răspunde şi acuzaţiilor aduse de tatăl fetei, care spunea că nu este potrivit ca un copil de 15 ani să se spovedească.

„Cred că este nedrept să spui că e nepotrivit ca un copil să se spovedească. ÃŽntotdeauna, spovedania Iuliei a fost făcută în faÅ£a acestei icoane, cu bunica ÅŸi mama Iuliei la doi metri în spatele ei”, a povestit Visarion Alexa.

Duhovnicul ştia că adolescenta vrea să abandoneze şcoala şi să se călugărească. Preotul a pus la dispoziţia echipelor de căutare un mesaj primit de la copilă pe e-mail. Fata i-a scris că nu mai poate trăi departe de Isus şi că ar vrea să ajungă la o mânăstire din Moldova.

Pe de altă parte, vineri, într-o discuÈ›ie cu un reporter Digi24, întrebat dacă a anunÈ›at familia Iuliei despre intenÈ›iile acesteia, a răspuns: „Nu e treaba mea să intru în spaÈ›iul unei familii.”

Eleva de 15 ani a fost găsită sâmbătă după-amiază, în Suceava. Aseară a ajuns în Capitală adusă de poliţişti, iar de la secţie a plecat însoţită de părinţi.

Iulia Ionescu a dat la poliție o declarație de câteva pagini, în care a scris de ce a plecat de acasă și unde a fost în cele patru zile. Fata a spus că a stat la mănăstirea Dorna Arini din Suceava, dar maica stareță și angajații mănăstirii spun că nu au văzut-o acolo.

Sursa: Digi24

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.