Header Ads

Cuvintele spuse de Iulia Ionescu in prima discutie cu mama ei, dupa fuga de acasa

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bacău, sâmbătă.


Imediat cum a fost găsită, copila şi-a sunat mama şi, cu lacrimi în ochi, ar fi rugat-o să o ierte.

După patru zile de căutări, autorităţile române au reuşit să dea de urma fetei dispărute miercuri de acasă. Iulia Ionescu, elevă eminentă la Colegiul Sf. Sava din Capitală, a plecat de acasă în urmă cu patru zile şi a fost descoperită sâmbătă, în trenul ce duce de la Moscova la Sofia. Fata s-a urcat în gară la Suceava şi, din primele informaţii, ar fi fost în pelerinaj la mănăstirile din Moldova.

Sâmbătă, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de  plângând, şi a rugat-o să o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

Iulia Ionescu, elevă la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută miercuri. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, o liceană olimpică, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia Ionescu a fost găsită sâmbătă, după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat din staţie de la Suceava.

Sursa: Libertatea

Niciun comentariu

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.