Header Ads

Cuvintele spuse de Iulia Ionescu in prima discutie cu mama ei, dupa fuga de acasa

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bacău, sâmbătă.


Imediat cum a fost găsită, copila şi-a sunat mama şi, cu lacrimi în ochi, ar fi rugat-o să o ierte.

După patru zile de căutări, autorităţile române au reuşit să dea de urma fetei dispărute miercuri de acasă. Iulia Ionescu, elevă eminentă la Colegiul Sf. Sava din Capitală, a plecat de acasă în urmă cu patru zile şi a fost descoperită sâmbătă, în trenul ce duce de la Moscova la Sofia. Fata s-a urcat în gară la Suceava şi, din primele informaţii, ar fi fost în pelerinaj la mănăstirile din Moldova.

Sâmbătă, tânăra ÅŸi-ar fi sunat mama în cursul zilei de  plângând, ÅŸi a rugat-o să o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

Iulia Ionescu, elevă la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută miercuri. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, o liceană olimpică, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia Ionescu a fost găsită sâmbătă, după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat din staţie de la Suceava.

Sursa: Libertatea

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.