Header Ads

Loredana Chivu cere fanilor ei, LIKE-URI pentru medicul ei

Loredana Chivu este una dintre cele mai admirate, dar şi mai tunate frumuseţi din showbizul nostru şi este una dintre cele mai urmărite de pe Facebook. Nici ea, la rândul ei, nu îi scapă din vedere pe ceilalţi şi este atentă cu ei.


Loredana a aflat zilele trecute că medicul care i-a făcut mărirea de sâni, pentru a treia oară, doctorul Kasem Abu Bakr, a primit acreditarea medicală de la Universitatea de Medicină din Chicago şi s-a grăbit să fie printre primii care îl felicită pentru acest lucru.

Focoasa blondă, care îşi etalează sânii siliconaţi de fiecare dată când are ocazia - fie că e vorba de apariţii TV sau mondene, fie că îşi face poze pentru Facebook, în propriul dormitor - nu s-a oprit însă aici. Ea a postat şi un îndemn pentru amicii ei de pe reţeaua de socializare să îi acorde câte un Like medicului care a transformat-o într-o adevărată bombă sexy.

De altfel, mai multe modele de la noi, care au trecut sau nu prin mâinile esteticianului vedetelor au ţinut să îl felicite pe acesta, tot pe reţeaua de socializare.


Sursa: Libertatea

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.