Header Ads

Victor Ponta a postat pe contul de Facebook imagini de la Soci

Premierul Victor Ponta a participat aseară la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci. Prim-ministrul şi soţia au salutat delegaţia României, care a avut-o în frunte pe schioara Eva Tofalvi.


Imediat după încheierea festivităţilor, premierul a participat la dineul oferit de preşedintele Vladimir Putin. Aproximativ 70 de şefi de stat au fost invitaţi la ceremonie.

Încă de aseară, câteva fotografii au apărut pe contul de Facebook al premierului. Nu sunt însă fotografii făcute la faţa locului, ci nişte capturi de pe imaginile transmise de televiziunea română:Premierul Victor Ponta este așteptat să se întoarcă astăzi de la Soci. El a fost unul dintre puținii lideri UE care au participat la ceremoniile de la Soci, în condițiile în care Barack Obama sau Angela Merkel, de pildă, au boicotat evenimentul, din cauza încălcării drepturilor de către regimul de la Kremlin.

În lipsa premierului, liberalii au făcut câteva schimbări de miniștri, cel mai controversat aspect fiind nominalizarea lui Klaus Iohannis la Interne și pretenția ca el să dețină și funcția de vicepremier, pe care o avea Daniel Chițoiu, ministrul demisionar de la Finanțe. PSD nu este însă de acord cu un astfel de cumul de funcții în guvern pentru Iohannis, motivând că în acest fel se schimbă structura Executivului și ar trebui supusă votului Parlamentului. În plus, Klaus Iohannis a dat de înțeles că dorește să-și păstreze și funcția de primar, autosuspendându-se din funcție pe durata mandatului de ministru, însă pentru aceasta ar trebui schimbată legislația.

Sursa: Digi24

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.