Header Ads

Iasi. Fetita disparuta marti dimineata a fost gasita la 30 km distanta

Mirela, fetița de 12 ani din Popești, care a dispărut marți dimineață fără urmă, a fost găsită în această dimineață în municipiul Iași, la 30 de kilometri de casă.

Fetița a fost găsită de polițiștii de la Secția 1 din municipiul Iași, în jurul orei 3, în timp ce își desfășurau activitatea de patrulare.


Ea a fost găsită într-o scară de bloc și le-a spus agenților că s-a rătăcit.

Din primele cercetări, se pare că ea nu a fost victima vreunei infracțiuni. La această oră, fetița se află acum într-un centru pentru minori.

Mirela urmează să fie audiată în prezența mamei.

Mirela a plecat de acasă marţi dimineaţă, în jurul orei 8. Ea a spus că se duce la săniuş, împreună cu o prietenă. Două ore mai târziu, camerele de supraveghere au filmat-o la câţiva kilometri distanţă de casă. Copila stătea pe marginea şi făcea semn maşinilor să oprească.

„A stat o perioadă aici. 20 de minute. Am înÅ£eles că oprea maÅŸini. (ÃŽncerca să plece cu o maÅŸină?) Da, uitaÅ£i că se vede. Acolo, de obicei, aÅŸteaptă persoanele la ocazie. A mai stat de vorbă cu o vecină de-a ei, vreo zece minute”, a explicat un monitor al camerei de supraveghere.

O vecină a văzut-o pe fetiţă şi i-a spus să se ducă acasă. Copila părea foarte supărată şi abia i-a răspuns.

Sursa: Digi24.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.