Header Ads

Bani mai multi pentru Iulia Vântur cu ajutorul lui Salman Khan

Povestea de dragoste cu Salman Khan i-a adus Iuliei Vântur nu numai notorietate în India, dar şi o primă colaborare cu Bollywood. Ea şi-a făcut debutul, ca dansatoare şi solistă, în clipul filmului “O Teri”, a cărui lansare va avea loc în martie. Vedeta s-a ales cu un onorariu de invidiat, dacă ţinem cont că nu a depus prea mare efort pentru acest rol.


Iulia a cunoscut întreaga echipă care se ocupă de comedia “O Teri”, cu ocazia filmărilor pentru o altă producţie indiană, care au avut loc la Sibiu. Salman a fost cel care a făcut prezentările, iar acum, la doar câteva luni distanţă, românca este pe punctul de a se face remarcată şi ea la Bollywood. Întrucât nu stăpâneşte bine limba hindi, Lulia (cum o alintă indienii) a înregistrat pentru început doar în clipul filmului în care iubitul său, Salman Khan, va interpreta un rol secundar. Iar pentru că a dat din buric şi a cântat pe ritmuri orientale, vedeta TV s-a ales şi cu un onorariu frumuşel, de 10.000 de dolari.

“S-a întâmplat ca producătorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, şi astfel a venit propunerea pe care, iniţial, am luat-o drept o glumă”, a povestit Iulia Vântur.

sursa: Libertatea.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.