Header Ads

Bani mai multi pentru Iulia Vântur cu ajutorul lui Salman Khan

Povestea de dragoste cu Salman Khan i-a adus Iuliei Vântur nu numai notorietate în India, dar şi o primă colaborare cu Bollywood. Ea şi-a făcut debutul, ca dansatoare şi solistă, în clipul filmului “O Teri”, a cărui lansare va avea loc în martie. Vedeta s-a ales cu un onorariu de invidiat, dacă ţinem cont că nu a depus prea mare efort pentru acest rol.


Iulia a cunoscut întreaga echipă care se ocupă de comedia “O Teri”, cu ocazia filmărilor pentru o altă producţie indiană, care au avut loc la Sibiu. Salman a fost cel care a făcut prezentările, iar acum, la doar câteva luni distanţă, românca este pe punctul de a se face remarcată şi ea la Bollywood. Întrucât nu stăpâneşte bine limba hindi, Lulia (cum o alintă indienii) a înregistrat pentru început doar în clipul filmului în care iubitul său, Salman Khan, va interpreta un rol secundar. Iar pentru că a dat din buric şi a cântat pe ritmuri orientale, vedeta TV s-a ales şi cu un onorariu frumuşel, de 10.000 de dolari.

“S-a întâmplat ca producătorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, şi astfel a venit propunerea pe care, iniţial, am luat-o drept o glumă”, a povestit Iulia Vântur.

sursa: Libertatea.ro

Niciun comentariu

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.