Header Ads

C. T. Popescu despre demisia procurorului general Tiberiu Nitu

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a intrat in direct pe postul de televiziune Digi24 si a vorbit despre demisia procurorului general Tiberiu Niţu. Cu sarcasmul bine cunoscut, CTP a declarat despre Nitu: „Acest domn Nițu, o nulitate, așa cum am putut să constatăm la întronarea sa în această funcție...


„Acest domn Nițu, o nulitate, așa cum am putut să constatăm la întronarea sa în această funcție... poate vă mai amintiți examenele acestui domn pentru funcție. A dat niște teste și prestația lui eu mi-o amintesc foarte bine: era ridicolă până la grotesc. Și totuși a fost pus acolo de domnul Ponta. Acum domnul Ponta nu mai este. E foarte simplu: dacă era premier domnul Ponta, domnul Nițu rămânea liniștit în funcție, cu tot cu încălcările legii pe care, probabil, că le-a comis”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Evident că are niște găuri în spate, în dosar, pe care nu are cum să le astupe. A făcut declarația aceasta bombastică: sunt nevinovat, sunt curat ca argintul strecurat, prin urmare îmi dau demisia. Eventual, într-o emisiune de umor poate apărea cu așa ceva. Nu mai are spate politic această persoană care nu ar fi trebuit niciodată să se afle în funcție. A fost pus acolo la paritate cu numirea doamnei Kovesi la DNA. A fost un război total acolo și domnul Nițu a fost parașutat în acea funcție, ca o amortizare a prezenței domnei Kovesi la DNA din partea domnului Ponta. Asta e tot”, a adăugat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a calificat „ca și inexistentă” colaborarea dintre Tiberiu Nițu și Laura Codruța Kovesi. „Din fericire, nu a reușit domnul Nițu să contreze prea eficient acțiuniile procurorilor DNA, el pentru asta aflându-se în respectiva funcție”, a mai spus C. T. Popescu.

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.