Header Ads

Stefan Banica - Gura, taci! (videoclip nou 2015)

Astazi 16 septembrie 2015 cantaretul roman Stefan Banica lanseaza un nou single si totodata si un videoclip nou care vine in sprijinul promovarii acestei ultime melodii a artistului.


Este vorba de melodia "Gura, taci!" pe care Stefan Banica vrea s-o includa intr-un proiect mai amplu in colaborare cu baietii "veseli" de la HaHaHa Production.

Odata cu lansarea acestui nou single, Stefan Banica va incepe si un turneu national cu concerte care se vor desfasura in opt orase din tara: Galati (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Constanta (30 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (11 noiembrie, Filarmonica “Banatul”), Craiova (12 noiembrie, Sala Sporturilor), Brasov (17 noiembrie, Sala Patria), Bacau (18 noiembrie, Teatrul de Vara “Radu Beligan”), Iasi (19 noiembrie, Sala Sporturilor) si Suceava (20 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor).

Turneul solistului va purta acelasi nume ca si single-ul lansat astazi de Stefan Banica.

Melodia are muzica compusa de Stefan Banica in colaborare cu Andrei-Tiberiu Maria, Serban Cazan, Costin Bodea iar de text este responsabil acelasi Stefan Banica ajutat de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley).

Videoclipul lansat astazi a avut premiera pe canalul oficial MediaPro Music de pe Youtube si a fost regizat de Daragiu.

Videoclip nou septembrie 2015 - Stefan Banica - Gura, taci!





Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.