Header Ads

Dupa 18 ani de relatie cu iubutul ei, Corina Bud este ceruta in casatorie


Corina Bud are o relaţie de mai bine de 18 ani cu partenerul ei de viaţă, Nelu Bud, căruia i-a făcut şi un băieţel, Robin. Deşi a declarat de nenumărate ori faptul că ea şi partenerul ei se simt bine fără să "se ia" cu acte, iată că au hotărât totuşi să se căsătorească.


"Noi ne simţim ca şi cum suntem căsătoriţi. Efectiv, nu am avut timp să facem pasul ăsta, dar ne este atât de bine, încât nu ne-am mai obosit să ne căsătorim", mărturisea solista acum câteva zile.

Dacă după ce aceste principii se derula relaţia dintre Corina şi Nelu Bud, iată că, de acum încolo, lucrurile vor sta cu totul altfel. Pentru că aceştia vor fi parteneri de viaţă şi cu... acte în regulă. Şi asta pentru că solista a fost cerută în căsătorie de omul de afaceri cu care are o relaţie de mai bine de 18 ani. Sau cel puţin asta se înţelege de pe contul ei de Instagram, unde vedeta a postat o fotografie în care apare alături de Nelu, cu un inel în mână.

"Åži m-a cerut", a scris Corina pe contul ei de Instagram.
Vedeta nu a oferit detaliilegate de ziua sau locul în care va avea loc ceremonia, cert este că toate admiratoarele stilului ei impecabil sunt curioase să o vadă pe artistă în rochia de mireasă.


Sursa: Libertatea

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.