Header Ads

O noua interventie chirurgicală pentru Cristi Chivu

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a scris pe Twitter că urmează să facă o nouă interveţie chirurgicală şi a precizat că în momentul de faţă viitorul său ca fotbalist este incert.

"Îi salut pe toţi fanii Interului şi pe toţi cei care îmi vor binele. Astăzi vreau să vă comunic două lucruri. Primul este că va urma să fac o nouă operaţie complexă şi este dificil de prevăzut viitorul meu ca fotbalist. În acest moment mă interesează viaţa mea de om sănătos şi fericit. Al doilea lucru este că am avut o întâlnire cu oficialii clubului, am vorbit despre viitorul meu şi am găsit o soluţie care urmează să vă fie comunicată", a scris Chivu pe Twitter, fără a oferi alte detalii.


Impresarul Victor Becali a declarat, la 31 ianuarie, pentru Mediafax, că fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano în zilele următoare şi se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist.

Fundaşul a luat această hotărâre după ce nu s-a refăcut complet în urma unei accidentări suferite în august 2012, la o partidă cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa. El a suferit o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi a fost operat la începutul lunii octombrie 2012. Chivu a revenit pe teren la 18 decembrie 2012, într-un meci din Cupa Italiei.

Deoarece problemele sale la degetul piciorului drept au continuat, Chivu a fost operat din nou, intervenţia chirurgicală având loc la Miami, la 21 august 2013. La începutul acestui an, Cristian Chivu a revenit la Miami pentru o consultaţie. Presa italiană a precizat atunci că acest control medical va stabili care sunt posibilităţile reale ale jucătorului de a reveni pe gazon. "Este vorba de o încercare fundamentală pentru continuarea carierei", au scris italienii, la 8 ianuarie.

Cristian Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

Chivu, 33 de ani, se afla sub contract cu Inter Milano din iulie 2007. În cariera sa a mai evoluat la CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam şi AS Roma. Pentru naţionala României el a evoluat de 75 de ori, retrăgându-se din prima reprezentativă la 21 octombrie 2011.

Sursa: romaniatv.net

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.