Header Ads

Simona Halep a raspuns cu zambetul pe buze la conferinţa de presă - Video

Video de la conferinta de presa de la turneul de tenis Australian Open 2019 un romanca Simona Halep a raspuns cu zambetul pe buze dupa partida pierduta cu 1-6, 6-4, 4-6 in fata americancei Serena Williams.






Numarul 1 mondial, Simona Halep nu a reuşit să treacă de Serena Williams, în turul 4 la Australian Open 2019, însă românca a apărut extrem de relaxată şi zâmbitoare la conferinţa de presă.

Liderul mondial a început cu o glumă, când a fost întrebată despre maniera clară în care a pierdut primul set, scor 1-6, după doar 20 de minute, apoi a continuat să le răspundă jurnaliştilor cu zâmbetul pe buze.

A driblat elegant subiectul noului antrenor şi a găsit puterea de a glumi, când unul dintre ziariştii din sală i-a spus: "Tu eşti numărul 1 mondial, iar ea e Serena". "Exact!", a venit, imediat, replica Simonei, care a zâmbit larg.

A redevenit serioasă şi a comentat ce a simţit înaintea şi în timpul meciului cu o adversară ce are 23 de titluri de Grand Slam în palmares.

"Nu am simţit că sunt favorită. Fiecare meci e dificil şi începe de la 0-0. Nu m-am gândit la asta. Am intrat pe teren încrezătoare în şansa mea şi am încercat să fiu pozitivă. Trebuie să fiu optimistă, în poziţia mea.

Nu mai sunt intimidată de ea. Aşa cum am mai spus, am un foarte mare respect faţă de ea, dar asta nu înseamnă nimic. Am luptat din greu azi şi am fost foarte aproape.

A jucat cu adevărat extraordinar împotriva mea, mereu. Se apără foarte bine, loveşte foarte puternic. Mereu joacă bine, pentru că e Serena Williams, dar asta mă face să fiu întotdeauna motivată. Am simţit-o foarte puternică pe teren", a spus Halep.

Un alt moment care a provocat amuzament în sală a fost cel în care Simona a fost întrebată ce a îmbunătăţit faţă de ultimul duel împotriva lui Williams la un turneu de Grand Slam. În 2016, în sferturi la US Open, americanca s-a impus de asemenea în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-3.

"Să pierzi de fiecare dată nu înseamnă că ai îmbunătăţit ceva", a glumit Simona, înainte de a adăuga: "Am fost mai aproape, am jucat mai bine, am rămas mai bine în schimburile lungi, le-am câştigat, am simţit că am avut mai multă putere, m-am mişcat bine. Nu simt ce anume am îmbunătăţit, dar simt că e un lucru bun să fiu mai aproape de ea".







Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.