Header Ads

Sandra Bullock i-a surpris pe fani cu o rochie indrazneata

Protagonista in cea mai noua productie Netflix, actrita Sandra Bullock a participat de curand la evenimentul de lansare a filmului "Bird Box" in care joaca rolul principal. Aparitia ei indrazneata pe covorul rosu, intr-o rochie rosie cu vedere la abdomen si care i-a scos in evidenta silueta, i-a surprins pe fani.






Captiva intr-o lume guvernata de o forta misterioasa, Sandra Bullock joaca rolul unei mame neconventionale in "Bird Box", film regizat de Susanne Bier (A Better World, The Night Manager).

Bullock se transforma in Malorie, o femeie nevoita sa-si protejeze copiii intr-o lume post-apocaliptica - un rol despre care actrita spune ca portretizeaza altfel rolul de mame pe marile ecrane.

"Cred ca arata cum sunt cu adevarat mamele si de ce sunt ele capabile. Aducem o perspectiva diferita fata de cele din povestirile si filmele de pana acum", a marturisit Bullock pentru The Hollywood Reporter.

Pe masura ce Malorie se imbarca intr-o calatorie groaznica, in cautarea unui paradis sigur pentru ea si copiii ei, filmul, bazat pe un roman al lui Josh Malerman, arata primele zile ale haosului care a decimat populatia lumii.

Atunci cand o forta misterioasa incepe sa provoace sinucideri in masa in intreaga lume, Malorie se alatura unui grup de supravietuitori jucati de John Malkovich, Danielle Macdonald, Trevante Rhodes, Lil Rel Howery, Jacki Weaver, BD Wong, Rosa Salazar si Colson Baker. Din distributia filmului fac parte si Sarah Paulson si Tom Hollander.





Bullock a spus ca personajul ei reflecta mamele din intreaga lume, mai ales femeile care isi risca viata in fiecare zi pentru a asigura siguranta copiilor lor.

"Daca priviti in afara tarii noastre, veti vedea femei-razboinice care trebuie sa se lupte pentru viata copiilor lor", a spus Bullock, care a fost si producator executiv al peliculei. "Nu cred ca pana acum am descris pe marile ecrane punctele forte ale femeilor."

La premiera oficiala a filmului, Sandra Bullock a stralucit intr-o rochie rosie, cu vedere la abdomen, care i-a scos in evidenta silueta. La 54 de ani, castigatoarea de Oscar a stralucit alaturi de regizoarea filmului si ceilalti colegi din distributie.

Iata si trailerul filmului Bird Box




Sursa: Filmnow

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.