Header Ads

Serialul "Furtună pe Bosfor" revine la Kanal D in februarie 2016

Serialul turcesc "Furtună pe Bosfor", care a fascinat Romania, revine la televiziunea Kanal D din februarie 2016. Fanii serialului vor revedea in seria a doua personajele indragite Erkan Petekkaya și Nurgul Yesilcay continuandu-si povestea unica de iubire si totodata drama nefericita prin care trec.


Serialul Furtună pe Bosfor / Paramparca va continua la Kanal D cu episodul 32 incepand din 22 februarie 2016, in fiecare seara de luni si marti de la ora 20:00.

Serialul Furtună pe Bosfor are 55 de episoade realizate in doua serii si este produs de compania Endemol din Turcia.

„Furtună pe Bosfor" readuce în atenția publicului povestea de dragoste dintre Cihan, un prosper om de afaceri și tată de familie exemplar, și Gulseren, o femeie frumoasă și onestă, dar nedreptățită de soartă. Cei doi încearcă să repare eroarea comisă în trecut de o asistentă medicală care le-a încurcat copiii la naștere (Hazal și Cansu) și, totodată, să-și construiască un viitor împreună. Drama acestor părinți rupți de copiii lor printr-o farsă a destinului se împletește cu povestea unei iubiri care trebuie să înfrunte prejudecăți și norme sociale. Vor reuși cei doi protagoniști să corecteze eroarea din trecut? Vor putea ei să-și urmeze glasul inimii?

Aflați răspunsul la aceste întrebări urmărind serialul "Furtună pe Bosfor", începând din 22 februarie, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D!




Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.