Header Ads

Eugen Nicolăescu accepta portofoliul la Ministerul de Finanţe

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, spune că nu i-a propus lui Bogdan Olteanu să preia Finanţele și că că nu ştie cine a făcut acest lucru. „Cui i-am propus eu această funcţie a acceptat-o”. Surse din PNL spun că este vorba despre Eugen Nicolăescu.


„Am văzut, de exemplu, declaraţia fostului nostru coleg, actual viceguvernator al Băncii Naţionale, domnul Bogdan Olteanu, cum că i s-ar fi propus Ministerul de Finanţe. Nu ştiu cine i l-a propus, eu nu i l-am propus ca preşedinte al partidului, eu în urma consultărilor cu colegii voi propune mâine... cui i-am propus eu această funcţie a acceptat-o", a spus Crin Antonescu în timpul conferinței de presă în care a anunțat demisia lui Daniel Chițoiu.

Surse din PNL spun că Eugen Nicolăescu a acceptat portofoliul Finanțelor. De altfel, numele ministrului Sănătății a fost vehiculat în cursul zilei ca înlocuitor al lui Daniel Chițoiu. Portofoliul Sănătății ar urma să fie preluat de Cristian Buşoi, de la Casa Naţională de Sănătate.

Ministrul de Finanțe Daniel Chiţoiu, a decis să demisioneze din funcție. Anunțul a fost făcut în urma ședinței de urgență care a avut loc în această după-amiază la PNL. Daniel Chițoiu și-a motivat decizia spunând că vrea să se implice mai mult în activitatea PNL, ca secretar general interimar, deoarece urmează două campanii electorale importante.

Sursa: Digi24.ro

Niciun comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Stiri despre EMAG

Stiri despre Tehnologie

Stiri din Educatie

Stiri din Sport

Stiri despre Economie

Stiri din domeniul social

Stiri despre Simona Halep

Un produs Blogger.